Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Temelji

Od sada manje priče, više slika.

Temelji su iskopani, danas već ima novosti, armatura je položena unutra i betoniranje kreće danas ili sutra.
Novosti su što se tiče nadzora - definirala sam ga i moram reći da mi se jako sviđa. Jutros je bio na gradilištu prvi put, već je dao upute izvođaču, ima stav i djeluje mi jako stručan.
Da nisam jako oprezna u procjenama usudila bih se reći da ga već volim cerek

Pričala sam i s njim i s izvođačem vezano za ovu hladnoću i betoniranje što mi je spomenuo Građenje kuće i obojica su mi rekli da kada se betonira u zemlji da je to u redu. Kada bi se po ovoj temperaturi betoniralo izvan zemlje, deka ili što već, onda bi postojao rizik od pucanja. Ovako, nema bojazni.
Dobila sam komentar i od nadzora i od električara da su mi temelji kao da gradim neboder/utvrdu. Tu smo skupo prošli zbog količine betona i armature no mislim da je bolje da je tako pa smo sigurni. Kaže mi nadzor da su temelji najosjetljiviji i da kad se jednom zaliju nema povratka. A ja mu vjerujem cerekcerek

Ovo je traka za uzemljenje koju sam sama išla kupovati pa neka krenem s time sretan

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Dosta je zahtjevan iskop i temelji jer smo spojeni sa susjedovom kućom koji baš nije gradio prema propisima, imao je podrum koji je zatrpao, pa kad krenu kopati dio odmah uz njegovu kuću moraju ga isti tren betonirati da ne bi došlo do pucanja.
Kaže mi nadzor da će naši temelji, koji su metar dublji od njegovih, držati i njegovu kuću. Kad tako gledam, mogao je i on sudjelovati u trošku cool

Post je objavljen 04.02.2011. u 10:20 sati.