Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SAGRAĐENO SPREMIŠTE ZA PRVU VATROGASNU ŠPRICU

BABOTOK
Piše: Antun Jakovov

U vatrogasnom domu Babotoka održane su dvije godišnje skupštine. U poslijepodnevnim satima svoju redovnu 49. godišnju skupštinu održala je Udruga žena dok je navečer bila skupština DVD-a Babotok.
Image and video hosting by TinyPic
Vatrogasci su imali svoju 59. redovnu godišnju skupštinu koja se održala navečer. Uz prisutne članove vatrogasaca, tu su bile i članice Udruge žena, a od gostiju je bio županijski zapovjednik vatrogasaca Željko Jambrek te općinski zapovjednik Željko Sedak, zatim gosti iz Jabučete, Gornjih i Donjih zdjelica. U vatrogasno društvo učlanjen je gospodin Stjepan Matoš, koji je počasni član.

Kako se čulo iz izvješća, prošle se godine puno radilo, ali i puno feštalo. U potpunosti je renoviran vatrogasni dom, uređen okoliš oko doma, renoviran križ na raskrsnici pokraj doma. Sagrađeno je spremište za prvu vatrogasnu špricu (naša maskota), koja je sad i izložena ispred doma. Pripremala su se drva za zimu, popravljali stolovi i klupe i još mnogo toga. Održalo se i općinsko vatrogasno natjecanje, a poslije toga je dio domjenak. Vatrogasci Općine Kapela održavali su tečajeve za zvanje vatrogasac, a nakoz završetka tečaja dodjelila su se priznanja i opet se feštalo.
bjelovar info

Post je objavljen 03.02.2011. u 12:00 sati.