Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U POŽARU IZGORJELA OBITELJSKA KUĆA

GLADAJEVIĆI

Noćas, pola sata iza ponoći, u mjestu Gladajevići na području općine Živinice izbio je požar na obiteljskoj kući Raifa Bešića.

Nakon dojave o požaru na teren je izašla Vatrogasna jedinica Đurđevik sa dva vozila, međutim, po riječima zapovjednika Vatrogasne jedinice Hasana Goletića, vatrogasci s vozilima nisu mogli prići objektu, zbog nepristupačnosti terena i vremenskih uvjeta.

"Vatrogasci su pokušali držati požar pod kontrolom, ostali smo do pet sati jutros", rekao je Goletić. Kuća je, po njegovim riječima, bila starije gradnje, nije imala dimnjak, i pretpostavka je da je došlo od vatre koja se ložila.U pomoć su pritekli i susjedi, a jedan od njih je i ozlijeđen. Riječ je o Fikretu Bešiću, koji je nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Živinice, pušten kući.

Požar je lokaliziran, a službenici Odjela krim policije Policijske uprave Živinice izvršili su očevid, zajedno sa službenicima Odjela protupožarne zaštite MUP-a Tuzlanskoga kantona.Materijalna šteta prouzročena požarom procjenjena je na oko 15.000 maraka.
moje vijesti

Post je objavljen 02.02.2011. u 13:00 sati.