Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Jedna "baba" s ofarbanom crvenom kosom i crnim sunčanim naočalima koja voli pse vodi "Dragovoljac"

OBJAVLJUJEM E-MAIL PISMA
------------------------------------------
------------------------------------------

brankostojkovic152@yahoo.com

gospodine stojkoviću,
lijepo vas molimo da nas u buduće poštedite svojih uradaka,koji ovdje nisu dobro došli.
ako smo mi promašeni slučaj, što ste onda vi?
možda ne bi bilo loše da ljudima kojima šaljete ove uratke usput napišete i svoju biografiju, kako bi znali s kim imaju posla.
takodjer, bilo bi dobro da tim istim ljudima objasnite gdje ste vi bili dok smo mi branili Hrvatsku i što ste radili u to vrijeme.
sigurni smo da će ljude to i te kako zanimati.
bjelovarski branitelji to jako dobro znaju.
bez pozdrava
uredništvo
www.dragovoljac.com
urednistvo@dragovoljac.com

--------------------------------------------------------------

brankostojkovic152@yahoo.com

ukoliko nas nastavite zasipati svojom poštom, nakon što smo vas već dva puta opomenuli da to ne činite, te da ćemo istu smatrati spamom, obavještavamo vas da ćemo vas prijaviti abuse službi.
ne želimo biti sudionici u širenju neistine, poput one da ste hrvatski branitelj, da ste bili u hos-u ili da ste čuvali g. paragu.
uredništvo
www.dragovoljac.com
urednistvo@dragovoljac.com

----------------------------------------------------------------------

urednistvo@dragovoljac.com
DIJAN MAKJHEN

Poštovani DRAGOVOLJCI !

Lijepa smo zemlja - ali žalosno prodana, naša djeca, odnosno potomci će morati vraćati unaprijed potrošene kredite... pitam se - tko će tu svu ljagu skinuti s nas Hrvata?
U Bibliji piše kako je Isus svojim Apostolima stalno govorio "čuvajte se preobučenih Apostola, koji dolaze u janjećim kožunima, tj. odjelima, a iz nutra su vuci grabežljivi...Tako i mi imamo lažne domoljube koji nas vode, a u biti su lažni Hrvati, koji ne vole ovu zemlju niti ovaj narod...

Pozdrav !

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
------------------------------------------------

P.S. . Što se tiće vaše prijave - Juda Iškariotski je prijavio Isusa, vlastodršcima, svečenicima i židovskim farizejima, pa stoga imate i vi svoje pravo na tako nešto... Ja sam Branko Stojković -Štit, i ne poistovječujem se sa Isusom, niti s nikime, meni je moja istina najdraaža.. Drag mi je Isus, Muhamed, Sokrat,.., Zoroatra..itd.

Ali opet kažem - moja istina mi je najdraža...

Ja dobivam na stotine e-malova na dan - nikome za to ne pretim niti ga prijavljujem, one e-mailove koje želim pročitati - pročitam, a one nepoželjne jednik "klikom" zbrišem, to najbolje govori "da ste lažnjaci" i da ono što radite - radite iz srebroljubstva, jer vas netko plaća... Braniti nekome da vam se obraća, je krajnjee primitivno, nekome braniti javnu slobodu mišljenja i govora...To je sramotno..I vi se prestavljate "sol" ili bolje rečeno svjetlo...

Ja u svojim e-mailovima nikoga ne vrijeđam - nego govorim samo o istini..Kada mene netko vrijeđa - ja isto tako mu odgovorim...Vi ukoliko mene budete prijavili - ovo pismo ću poslati javnosti i javno ću ga objavitii - da vide ljudi tko ste vi i skime imam posla! Ako vi želite ratovati s menom to je nešto drugo...Ja dolazim od istine, ali očito je - da vi ne! Laž uvijek izgubi od istine!!

I ove trenutke koje vam poklanjam - niste ih zavrijedili...

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
Bjelovar / Croatia
095/814-82-90


Post je objavljen 02.02.2011. u 13:55 sati.