Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Ostavka!


Nije moja stranka, ali mi je dovoljno bliska, pa prenosim poziv za uključenje u akciju. Otiđite na mrežno sjedište Hrvatskih laburista za puni tekst i druge informacije! Slikice sam ja dodao, iz arhive, s važnih prosvjeda studenata i građana, gdje su se tražile ostavke. Bez uspjeha, ali stvari se ipak mijenjaju.

Živio drug Mito

"Temeljem mojih prava zajamčenih Ustavom Republike Hrvatske, svojom voljom i bez ikakvih pritisaka ZAHTIJEVAM da podnesete ostavku, jer ste u sedam godina vladanja Hrvatsku doveli do bankrota, radnike pretvorili u roblje, nezaposlene učinili očajnima, umirovljenike pretvorili u sirotinju i sve nas odveli u dužničko ropstvo." - ovim pismom pokrećemo do sada najveću akciju kojom svim građankama i građanima dajemo mogućnost da izraze nezadovoljstvo stanjem u državi i pokrenu željene društvene promjene.

ZAŠTO?

SEDAM GRIJEHOVA ZBOG KOJIH OVA VLADA MORA ODSTUPITI

Za grijehe koje je ova vlast u sedam godina počinila prvo mišlju, potom riječju a najviše djelom i propustom, ne bi bila dovoljna podeblja knjiga, a kamoli ovo pismo. Zato ćemo vas, koji živite od svojeg (minulog) rada ili bezuspješno tražite posao, podsjetiti na “samo” sedam glavnih grijehova zbog kojih vlast mora odstupiti. (...)


Studenti zbunili Primorca

Post je objavljen 01.02.2011. u 07:56 sati.