Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qaya

Marketing

Kristan je car

Bože, kak mi je Katica prevrtljiva. Da sad ne upotrijebim neku ružniju riječ. Godinama je bila zaljubljena, i di god je mogla pisala bi ''Dežulović je car'', a jučer se probudila i viknula je, ma zamislite, viknula: ''Kristan je car''. E sad ak ne znate ko je Kristan sram vas bilo al kate će vam objasniti. Kristan je golman. I to u sportu o kojem Katica pojma nema a bogami većinu utakmice ni ne vidi kak je i kad uspio biti gol al se ipak jaaakooo veseli i viče po kući i fučka, pije pivo i, pazite sad, pjeva ''Rođen u zagrebu'' mada na sreću, jer ipak je ona jedna fina ženica, nije tamo rođena a i nije ni da baš voli metropolu. Ali ipak ''Kristan je car'', mada pojma nemam kak izgleda jer ne vidiš ispod sve one robice koju ima na sebi. Al zato, cure, izgleda tak velik i jak da bi se usudila s njim svukud. Pogotovo kad digne onu palicu.
Oduševljena sam hokejom. Ne toliko radi samog sporta koliko radi atmosfere navijanja. Nogomet prezirem. Ne,ne zato jer mislim da to nije dobar sport ali sve oko njega u meni izaziva mučninu. Kad vidim gomilu nogometnih navijača na stadionu, našem, narafski uvijek to povežem sa primitivcima, Tompsonom, crnom bojom itd. itd. Čisto nasilje koje u meni izaziva prezir. A još kad se sjetim koliko su plaćeni za to što imaju u nogama, za razliku od ljudi koji imaju u glavi, popizdi katica do kraja.
Ne znam da li ste pogledali koju utakmicu ali na stadionu je 15 000 ljudi, obitelji, mala djeca, stari ljudi, curica ko u priči. Nema vatre, nema petardi, nema pucanja. Samo glas i pjesma. ne znam zašto sam tako taknuta tim prizorima ali vjerojatno zato jer se desilo nešto dobro, jer je moguće vidjeti toliku gomilu a biti siguran da se ništa ružno neće desiti. dobar dan kulturo, laku noć nasilju. Kristan je car!
Pa dobro ružo, nema sexa al kad gledaš te goleme dečke kak klize nekak si pomisliš khm, pa, ovoga, nije da ne bi bilo moguće kad bi slučajno, ako bi...

Post je objavljen 30.01.2011. u 09:02 sati.