Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Pismo iz Španjolske - nevjerojatno, ali istinito...

Večeras mi je stiglo neobično zanimljivo (elektroničko) pismo iz Španjolske, graniči s rubrikom "Vjerovali ili ne", ali eto - sa mnom je to tako...

Naime, javio mi se prijatelj iz međugorskog kraja, koji već dugo živi u Španjolskoj...

"Pozdrav draga Drino

Javljam ti se iz Spanjolske, kao sto znas tu sam vec duze vrijeme, danas su me pozvali na rucak jedni prijatelji, jedan bracni par, u crkvi su i poznajem ih vec duze vrijeme.

Razlog zbog kojega su me pozvali danas je slijedeci: ugostili su dva franjevca iz Ekvadora Heraldo y Ricardo, koji zele posjetiti Medjugorje, jako ih zanima sve u vezi Medjugorja i pricali smo dosta o tome. Zatim sam im rekao da je jedna moja prijateljica iz Hrvatske bila dosta dugo u Ekvadoru. Pitali su me kako se zove. Kad sam rekao Drina, jedan od njih , Heraldo, mi je rekao da te poznaje!

Otvorio sam tvoj blog i pokazao im fotke i prepoznali su te!!! Rekli su mi potrazi Ozujak 2008 u arhivi tvog bloga i Heraldo, ovaj koje te upoznao, je na slici!!! Zatim mi je rekao slijedece: kada budes razgovarao sa Drinom reci joj slijedece: dile que estoy rezando por las decisiones que ella va a tomar, y que el Dios le va a dar la luz!!!!!

Jos sam s njima, i veceras kad se vratim u kucu tamo gdje stanujem, posaljem ti njihove fotke.

Nevjerojatno, ali takav je nas Bog! :)

Nadam se da si dobro i veselo!

Pozdravljaju te obojica!!!!!"

"Stvarno nevjerojatno!!!

Puno ih pozdravi! Sijećam se p. Heralda, on nam je dao misijske križeve, kad sam tek došla u Ekvador, i poslije smo imali jedne duhovne vježbe koje je on vodio! Nevjerojatno : ))))

Foyer de charite

A spominjem ga i ovdje:

Ekvador - rujan 2007

(čim sam došla u Ekvador - 8.9.2007, samo tada nisam znala da se p. Iraldo (kako sam čula) zapravo piše p. Heraldo : )))) - španjolski sam naučila tek koji mjesec kasnije : ))))

Muchos saludos a ellos, que me contacten cuando lleguen en Croacia, vamos juntos in Međugorje!!!

Nevjerojatno, a baš mi treba puno molitve, pred velike životne korake i odluke!

Drina"

Uskoro još par novosti iz Ekvadora...

ps. Sinoć smo se odmah i telefonski čuli, a jutros stigle i njihove jučerašnje fotke...Uz dobar net, manji je svijet : ))))



Heraldo & Ricardo,
Hermanos de la Paz

Post je objavljen 29.01.2011. u 22:40 sati.