Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fletlajn

Marketing

Sexualne frustracije jednog muškarca

Ovo je, u koraku napisan, članak nastao kao odgovor na Marchelino rantanje koje, istini za volju, nisam pročitao u potpunosti ali i ono što jesam me ispunilo pravedničkim gnjevom i osjećajem nepravednosti koji nisam mogao ignorirati.


Eh što mi ide na kurac više taj ženski stav o muškracima. Em žele da su osjećajni, a ako su osjećajni onda su pekmezasti te samim time i nisu muškarci. Pa im ne odgovara kad su sebični u sexu, a kad se trude onda se trude previše. Napreviše od sexa jebenu znanost (hm, doslovno) i onda nam prebacuju što nam je sex uopće bitan. Da nije bitan i njima onda bi se jednostavno naguzile i pustile nas da radimo, a budući nije tako, zaključak je da se samo prave.

Muškarac mora biti gentleman ali ne baš previše. Treba biti taman tolki šupak da ga žena može promijeniti i prilagoditi svojim željama. Mora ju držati na dlanu kao kaplju jutarnje rose i udovoljavati njenim željama, ali ne tako da mu ona kaže što želi kao normalna osoba nego on to mora pogoditi. Valjda na temelju njenog stava, pogleda, boje kose ili feromona u zraku. Što god...

Danas je teško biti muškarac. Bombardirani smo informacijama kako bi muškarac trebao izgledati i kako bi se trebao ponašati, a sve na krivi način. Čak su i one glupe humoristične serije leglo stereotipa o muškarcima kao o sexu opsjednutim mašinama koji razmišljaju samo o nogometu i pivu, a mišljenje im kroje njihove (naravno pametne) žene. Jedino takvi muškarci danas imaju prođu.

Na granici je političke nekorektnosti uopće pretpostaviti da su muškarci bića sa svojim mišljenjem, osjećajima i potrebama na koje se žene trebaju osvrnuti onako kako se očekuje od muškaraca da se brinu za njihove. Ajte više u kurac i vi muškarci koji svojim ponašanjem pobijate sve što ja ovdje u našu obranu pišem. Dosta te letargičnosti. Zauzmite se za sebe. Jednakost spolova ne ide u jednom smjeru.

Nije moja dužnost da odgovaram za sve ženske patnje u zadnjih 2000g. Razmislite malo o svojim izborima prije nego odučite kriviti sve svoje patnje na muškarce / žene. Dosta je bilo priča o feminiziranim muškarcima koji se “previše trude”. Izaberite si kamiondžiju koji zna kako se stišće gas i zna baratat mjenjačem. Na kraju smo svi sami odgovorni za sebe. Znam da že to mnogim ženama bit teško prihvatiti ali jebe mi se, ovo je politički nekorektan muški blog. Sviđalo se to vama ili ne.

Post je objavljen 26.01.2011. u 16:35 sati.