Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nicoletheslatkica

Marketing

Here we go again...!

Eii! Evo mene opet, javljam se nakon nekog vremena. Još sam prije bila napisala post, ali kad sam stisla OBJAVI, rekao mi je da je prekinuta internet veza i nije mi se objavilo. A u skicama mi je ostala samo prva rečenica. =( Tak da, sorry. Poslije mi se nije dalo pisati. Danas kod mene dolazi jedna prijateljica iz razreda da napravimo plakat iz povijesti. Radimo Frankopane. U 18h idem na dramsku! YEEY! Volim dramsku. Jučer i danas u školi smo na tjelesnom skakali zgrčku. Znate šta je to? Pošto danas nije bilo naše učiteljice iz tjelesnog, radili smo s učiteljem iz tjelesnog koji trenira dečke. On nam je potpuno druge savjete savjetovao. Totalno suprotno od naše uč. dead

A ovako općenito:
School: odlično kao i uvijek! Mislim, po ocjenama. Super je kad sve kužiš i dobivaš 5ice. Ovaj tjedan sam dobila mislim 6 petica. Dobili smo novu uč iz matke jer je naša bivša otišla u mirovinu. Bila je super. Ova tu nova je OK. Danas nas je razrednica premještavala, ali mene, hvala Bogu nije. Sjedim sa jednom super prijateljicom.

Love:
Pa prilično loše.. Ja vam imam, znate, 2 simpatije. Prva simpa mi je prijatelj koji se zaljubio u moju najbolju prijateljicu, a ona se u nekog lijevog. A 2. simpa je prijatelj moje 1. simpatije koji je godinu dana stariji od mene. Mislim, zapravo, bojim se da mu je netko rekao (drugoj simpatiji), jer gotovo cijela škola zna. Pffff. Baš kao neka sapunica.. Complicated.

Friends:
Sve super!

Family:
Sve ok, osim seke. Bubana je. Ima upalu pluća. cry

Me:
Pa ja sam ok. Primjetila sam da u zadnje vrijeme često govorim super. bang smijeh

I tako... Ostavljam vam par slikica. Pozdrav!

Cat day:Bye bye by me! Nicole the slatkica

wavewavewave

Post je objavljen 21.01.2011. u 14:39 sati.