Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natasa12102007

Marketing

...

Draga ,
pišem ti ovo pismo da ti kažem da te ostavljam zauvijek.
Sedam godina sam ti bio dobar i vjeran muž, a što sam dobio zauzvrat ?
Ova dva zadnja mjeseca su bila ravna paklu. Tvoj šef mi je telefonirao da me obavijesti da si upravo dala otkaz i to je za mene bila posljednja kap koja je prelila čašu.
Prošle nedjelje si došla kući, a nisi ni primijetila da sam bio kod frizera, obrijan i ošišan po zadnjoj modi, da sam pripremio tvoje omiljeno jelo i da sam obukao novu pidžamu.
Došla si kući, pojeli smo večeru i za dvije minute si otišla ravno u krevet poslije serije House. Ne govoriš mi više da me voliš, ne grliš me, niti bilo što drugo. Ili me varaš, ili me više ne voliš, ali što god da je u pitanju, dosta je, ja odlazim.

Sa srećom, tvoj bivši muž.

PS: Nemoj se truditi da me tražiš. Tvoja prijateljica i ja se selimo u zapadnu Europu. Zajedno.




Dragi bivši mužu,
Ništa me nije tako razveselilo kao tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili sedam godina u braku, mada ti nisi bio ni blizu dobrog muža.
Ja gledam seriju House na televiziji ne bih li se isključila od konstantnog prigovaranja svemu i svačemu i politici i nogometu i svijetu a napose meni. Šteta što to ne pomaže.
Primijetila sam da si se prošle nedjelje ošišao i obrijao, ali prvo što mi je palo na pamet bilo je: " Izgleda kao očerupan pijetao." Moja majka me je naučila da, ukoliko nemam da kažem ništa lijepo, šutim.
Kada si pripremao moje omiljeno jelo, mora da si me pobrkao sa mojom prijateljicom, jer ja sam prestala jesti svinjetinu još prije šest godina, kada sam imala problema sa probavnim traktom.
Otišla sam spavati iako sam primijetila na tebi tu novu pidžamu, zato što je cijena još bila zakačena na njoj. Molila sam Boga da je to samo slučajnost, jer me prijateljica tog jutra tražila na posudbu 100 kuna, a cijena te pidžame bila je 99,99 kuna.
Usprkos svemu, ja sam te još uvijek voljela i osjećala da mi još uvijek možemo biti zajedno. Zato, kad sam saznala da sam dobila 10 milijuna kuna na lotu, dala sam otkaz i kupila nam dvije karte za Pariz. Kad sam došla kući, ti si već bio otišao.
Pretpostavljam da se sve ovo događalo s razlogom. Nadam se da imaš ispunjen život, kakav si oduvijek želio.
Odvjetnik mi je rekao da zbog pisma koje si mi napisao neću morati da ti dam ni prebijenu lipu. Vodi računa o sebi.

Tvoja bivša žena, prebogata i slobodna.

PS: Ne znam da li sam ti ikada rekla, ali moja prijateljica Karla se rodila kao Karlo, čisto da znaš ...



Post je objavljen 27.01.2011. u 07:00 sati.