Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolioza

Marketing

meteopatski

puni mjesec, pa pms, pa jos ova promjena vremena na hladno. moje tijelo je ovih dana uzasno tesko. tesko mi vjezbati i trazi me tijelo puno ugljikohidrata, pogotovo cokolade. jos sam razdrazljiva i imam puno posla. ali nista me ne boli u kicmi. grba me ne boli, sto je iznenadjujuce, jer se inace uvijek javi. dapace, osjecam kao da moj cijeli torzo se zeli siriti na sve strane. ali nazalost osjecam isto kako nemam snage da podrzim to sirenje. prvenstveno mi fale trbusni misici i misici oko donje kicme. i onda mi tijelo bude umorno i vraca se na stari polozaj za koji znam da nije dobar, ali eto.

nazalost unatoc toj zelji za sirenjem torza, (za mene jako pozitivna stvar da to moje tijelo samo od sebe trazi, bez da ja moram puno razmisljati) desni kuk je na istom krivom mjestu kao i uvijek. hocu li ga ikad uspjeti pomaknuti u neki lijep polozaj? trenutacno nemam snage da ga pomaknem ni kad si osvjestim njegov polozaj.

nadam se da dobro podnosite promjene vremena. iskoristite ih da si osvijestite sto se tocno desava s vasom kicmom! pozdrav svima i hvala na komentiranju, a marijani sretno!!

Post je objavljen 19.01.2011. u 10:29 sati.