Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Novosti

Ovaj vikend započela je zimska liga limača i zagića na TEŽ-u. U najmlađoj kategoriji imamo čak dvije ekipe, koje su u subotu ujutro započele ligu. Obje momčadi ostvarile su po jednu pobjedu i poraz, a sve rezultate kao i čitavi raspored možete, jasno, pratiti pod rubrikom natjecanja.
Istovremeno se nastavlja i turnir u Malom domu, gdje su, kako čujemo, naši predstavnici također među uspješnijim ekipama. Najmlađi zagići su nakon odličnog trećeg mjesta na Mari započeli svoj nastup i na turniru u Utrinama. Želimo im puno uspjeha i športske sreće.
I dok sredinom ožujka očekujemo nastavak prvenstva i vrijedno odrađujemo čudo turnira, predlažem da zajedno analiziramo proteklu godinu naravno iz perspektive našega kluba. Jeste li bili zadovoljni ili ne i s čime, što smatrate pozitivnim pomakom a što propustom, tko je napredovao a tko nije, što bi moglo i trebalo bolje, čemu dajete čistu peticu i na kraju što očekujete u novoj godini. Objavit ćemo sve vaše komentare (naravno pod davno poznatim i zadanim uvjetima)

Post je objavljen 16.01.2011. u 20:33 sati.