Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

Rukometašice Ljubuškog krenule s pripremama za nastavak sezone

U ponedjeljak su nakon blagdanskog odmora u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom započele pripreme rukometašica Ljubuškog. Prozivku igračica odradio je trener Petar Šuvak, a odazvalo se 17 rukometašica.

Na prozivci se očekivano nije pojavili Andrea Prusina koja je uzela ispisnicu, a karijeru će nastaviti u Zrinjskom iz Mostara. Rukometašice Ljubuškog treniraju dva puta dnevno i, to na stadionu Babovac, te u gradskoj sportskoj dvorani. Kako je rekao prvi strateg ljubušanki Petar Šuvak nakon podizanja tjelesne spreme veći akcenat biti će na radu s loptom, a u drugom dijelu priprema odigravanju prijateljskih utakmica.

Inače, u klubu se radi intenzivno glede slaganja nove uprave kluba, a kako je ova mlada ekipa već osigurala opstanak nema nekog razultatskog imperativa. Radi kontinuiteta dobro bi bilo ponoviti razultati iz prvog dijela sezone i zadržati se u sredini ljestvice rekao je Tomislav Radić jedna od trenera u klubu.

Početak natjecanja je predviđen za 11/12. veljače, a kako su rukometašice Ljubuškog u prvom kolu slobodne svoj prvi susret odigrati će tjedna dana kasnije kada u Ljubuški dolazi ambiciozni Zrinjski koji se nalazi u donjem dijelu ljestvice Premijer lige.
Post je objavljen 05.01.2011. u 12:31 sati.