Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Za nas od 35 nadalje

Hm... dvoumim se da li izraziti ovo moje mišljenje, ali eto, pobijedila je misao koju nosim u sebi i koja želi izaći van.

Ne volim i ne odobravam blogere koji se osvrću na vijesti u dnevnim novinama, bez obzira na temu. Nemam nikakvih zamjerki niti zavisti, ali to jednostavno ne volim. Volim originalnost, a ne prevrtanje iste teme kroz druge naočale.
No, ne vole svi niti moj blog, pa smo tu na nuli.

Eto, iako to nikako ne odobravam, moram samo malo započeti s onime što zaokuplja ovaj jadni narod, a to je tuđi život i to, kvragu, ni više ni manje nego Severine. Uh, ne volim niti samu sebe sada što o tome pišem, ali jednostavno je predobro za uvod.

Kažu sve ozbiljne i neozbiljne novine kako je "vračara" rekla Popoviću da traži djevojku iznad 35. Završavam s novinskim natpisima. Ono što u svemu tome vidim pozitivno, a zaista u svakoj situaciji gledam samo pozitivno, jeste to što je to najbolja moguća reklama za slobodne, neovisne, pametne, situirane djevojke od 35 godina i nadalje.

Tko će bolje izreklamirati tu, po mnogima, ugroženu ljudsku vrstu nego li tzv. Seve nacionale i tajkun! Pa ja sam više nego zadovoljna tim obratom situacije jer ako je žena od 35 godina nadalje dobra za milijardera, onda će svakako biti dobra i za obične smrtnike. Možda muškarci sada shvate da je ta ugrožena ljudska vrsta ipak na nekoj cijeni.

Imam pravo nazivati nas žene od 35 nadalje ugroženom ljudskom vrstom jer u istu spadam, jer su nas svrstali u grupu žena koja pod svaku cijenu želi brak i djecu i to će učiniti s prvim koji naiđe. Dakle, dragi muškarci to je velika zabluda. Da smo htjele brak i djecu, a vjerujte, imale smo ponuda, onda bismo to i napravile. Nismo mi same jer s nama nešto ne štima i zato što nije bilo ponuda. Same smo još uvijek jer ponude nisu bile dovoljno dobre da bi nas usrećile dok nas smrt ne rastavi.

Mi koje smo ostale same do ovih godina to smo svojim izborom. bez obzira da li smo vrijeme trošile na obrazovanje, karijeru, izgled ili u prazno, to je naš izbor. No i dalje smo predivne, zgodne, lijepe, drage, pametne, mudre, s iskustvom dobrih i loših veza, s primjerima iz života u svojoj blizini i s pogledom na razočarenje koje donosi brak zbog društva i želje da ne ostaneš "stara cura". Hvala lijepo.

Gledajući moje prijateljice koje su ušle u bračne luke iz raznih pobuda (osim slušajući vlastito srce i sušu) i slušajući kako su one -"sretnice"- ipak uspjele naći svoju srodnu dušu, danas ja slušam njihov plač i njihovu bol, a one slušaju o mom predivnom životu. Da, njima nedostaje sreća. Da, meni nedostaje srodna duša. Tu ne mogu lagati. Nedostaje mi. No ne toliko da ću se opet zaljepiti za prvog koji dođe. Neću izdati svoju bit, a to je da se skrasim uz nekoga za koga ću zaista vjerovati da je "dok nas smrt ne rastavi".

Mi djevojke od 35 nadalje zaista u to vjerujemo. Nismo dovdje dogurale jer smo glupe, naivne, očajne i depresivne. Ovdje smo jer znamo prepoznati pravu vrijednost osobe koja nas pokušava osvojiti. Dajemo se potpuno i to očekujemo dobiti. Želimo voljeti do kraja i tražimo isto zauzvrat. I spremne smo se boriti za to. Jer, onda kada takav naiđe, dobit će vjernu odanu dušu, ravnopravnu u svemu i spremnu za borbu za svoju obitelj.

Pa onda, dragi muškarci, vjerujem da će novi modni trend postati tražiti djevojku od 35 nadalje. Seve jednostavno uvodi nove modne trendove, htjeli mi to ili ne. No, isto tako znajte da djevojke od 35 nadalje neće baš tako naivno uletjeti u brak. Mi hoćemo vezu i riskirat ćemo više nego ostale možda jer znamo da nemamo što izgubiti. Mi imamo sebe i vjerujemo u sebe i to ništa ne može izmjeniti. Mi ćemo se predati svakome u potpunosti, ali ćemo se isto tako povući kada shvatimo da ljubav i partnerski odnos nije iskren i pravi. Mi znamo da su patnja, kao i sreća, dio života. Proživjele smo to puno puta.

Proživjele smo puno puta poglede po klubovima gdje vi muškarci srednjih godina gledate i gutate one mlađane jedva punoljetnje djevojčice koje imaju samo lijepo tijelo bez životnog iskustva. Dapače, imate potpuno pravo. Za ono što vama treba one su odlične. Za nas, 35 nadalje, treba se truditi. Mi isto tako imamo predivna tijela, uz predivan duh, a uz to još i iskustva. Nas je teško preveslati za jednu noć, osim kada mi to same želimo. No onda je koma jer se vi osjećate iskorišteno.

No, zaista sam ponosna što će se pokrenuti novi trend, ne samo među tajkunima, nego zaisgurno i među običnim smrtnicima jer mi Hrvati ne znamo drugo neko kopirati ostale. Očito je moda mladih muškaraca i starijih djevojaka / žena prošla. Sada u modu ulaze 35-godišnjakinje na više.

Wow, dočekale smo svoje vrijeme. No muškarci, samo jedno imajte na umu, možda nas je lako osvojiti zato što tražimo partnera jer je to nešto normalno i potrebno, ali nas je jako teško zadržati jer smo naučene na samostalan život koji je sve samo ne loš i dosadan :).


Post je objavljen 03.01.2011. u 22:10 sati.