Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/charmpam

Marketing

Šareni božićni darovi

Već neko vrijeme spremam se objaviti ove slikice, no shvativši da je već sutra zadnji dan ove godine, odlučih se da to mora biti u ovoj godini.

Uz svake kolačiće dolazi i priča, pa evo i priče o ovim božićnim keksima:

Pred nešto manje od godinu dana prvi sam put radila ovakvu vrstu keksi, s prhkim kolačem ispod i s ukrašeno s royal icingom (ilitiga po naški- štaub šećer i bjelanjak). Uvijek sam bila od onih koji vole crtkarati i ukrašavati, tako da su ovakvi keksi bili idealni za ispucavanje viška moje kreativne energije.

No za Božić sam imala jednu sasvim novu ideju vodilju..

Jedan dan sam pekla, a puna dva dana (ilitiga od jutra do sutra) šarala, ukrašavala i pakirala u celofan čak 130 keksiju, i sve to da bi ih – poklonila.
Pripremila sam boje, svu silnu hrpu keksiju i medenjaka, šaku čačkalica i salveta za popravke, a veliku šalicu vrućeg čaja i Antenu Zagreb da mi prave društvo i drže me živom.

Photobucket

Photobucket

I krenuh u farbanje!! (slike su malo lošije kvalitete jer su slikane mobitelom.. bilo mi je krivo fotića, da se i on ne ofarba royal icingom)

Photobucket

Po završetku sušenja, prvo sam odvojila dio za one najbliže, obitelj, prijatelje i susjede..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

..a neki su čak i dobili svoje jedinstvene i tematski posvećene (da, Harry Potter).

Photobucket

A ostatak.. ne biste mi vjerovali da vam pričam o tome kome sam ih sve podijelila.. Spakirala sam 50-ak komada u božićnu vrećicu, šetala centrom grada i nudila nasumično odabranim osobama da izvuku jedan za sebe.

Neki su reagirali iznenađeno, a neki su me pitali zašto ih ne prodajem ili ne reklamiram. Nisam znala kako im objasniti da mi cilj nije bio promidžba, već da učinim nešto drugačije.. i dam nešto bez da dobijem nešto zauzvrat.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I samo da još velim, vrijedilo je.. I opet bih!


Post je objavljen 30.12.2010. u 20:32 sati.