Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psawyerdimension

Marketing

years from now...

iz ove stvari vrišti ''summer roadtrip friends vacation sun sun sun +30 degrees Celsius'', ali nema veze što trenutno živimo prosinac na samom kraju. ovaj doživljaj si želim u 2011-oj. stupnjevi celzijevi opcionalni. ne planiram putovati samo ljeti.



ne znam kako vi, ali ja sam odlučila vraški se požuriti završiti neke stvari u ovih par dana što mi je preostalo, jer nisam spremna vući sve i svašta od obaveza u 2011-u. godina je bila toliko naporna i iscrpljujuća, ponajviše za srce, da nisam spremna opterećivati ga zajedno s mozgom odmah od 1.1.

zbilja, kad pogledam unatrag, koliko god ja bila kul sa svim lošim stvarima koje su me ranile, koliko god istovremeno bila pozitivka izmotavajući se sa svim ostalim događajima i doživljajima da ne mislim na to što me ranilo, voditi simultano ove dvije taktike....iscrpilo bi svakog generala do najkrajnjijih granica.

s malom tugicom u srcu obznanjujem kako su mi propali i oni planovi koje bi netko drugi smatrao najgorom opcijom i molio boga da propadnu.
ništa od pidžamice, ništa od dekice, ništa od televizijskog novogodišnjeg programa, ništa od ćorkice. hello šljokice, hello štiklice, hello cugica i klopica, hello razmazana šminka, razbarušena frizura i promili u krvi u 6am.

ovak' malo :pokazujeprstimadvocentimetarskuudaljenost: sam se tome poveselila, jer zbilja ću dušu ostaviti u tom klubu i i don't give a damn što oni imaju jedno drugo, pogotovo u ponoć na Novu godinu. i don't give a damn in general, ali točno znam da bi mi ta misao proletila glavom da samujem pred tv-om sa svojim debelim čupavim mačkom.

još uvijek volim OneTreeHill. bez obzira što se od 6. sezone sve počelo osipati. truth to be told, nisam ni 6. odgledala do kraja, a kamoli da ulovim korak sa svim ostalim. ali hoću. čisto iz znatiželje. svojevremeno su mi epizode iz sezone u sezonu bile neiscrpan izvor jako dobre glazbe. i još uvijek jesu. i odgledat ću sve preostale epizode upravo iz tog razloga. ima nečeg u tome kada se glazba i scenarij poklope. i wished music played during the epic moments of my life. not just in OneTreeHill.

želim vam sretnu novu. cijelu.
želim vam dobro zdravlje.
želim vam da ne upirete k'o mutavi u ono što ne možete promjeniti.
a da budete svjesni onoga što možete.
želim vam mudrost da jedno od drugog dobro razlikujete i da na vrijeme na sve odreagirate.

a psawyer ide pripremiti teren za 2011-u.

Post je objavljen 30.12.2010. u 01:43 sati.