Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blue-billow

Marketing

Merry fucking christmas...

aaa...kako su svi u lijepom božićnom duhu...na sred grada djed božićnjak sa svojim vilenjacima, u avenue mall-u se puštaju jingle bells i svim na zemlji a meni se riga -.- eek
Sva ta božićna sr*nja mi već idu na živce i najrađe bi prespavala to...ali pošto sam tolika ranoranilica to mi i ne uspjeva.
Zato sam se pomirila s tim i postala gluha na sve bljakaste pjesme...

Kad sam već pomislila da su svi već preboljeli krizu i sve te ukrase za kuću...čula sam od Ice Queen da kad je bila u zagrebu negdje tamo...dva fraera su se potukla oko bora...današnji svijet je prolupao...oko bora....kojih ima zaista koliko hočeš i oni se tuku oko jednog određenog a oko njih sve borovi jedan do drugoga... rolleyes

U školi božićno sajam, ja nisam bila ni na jednom do sad i nosam mislila ići ni ove godine ali mamina frendica je čula za taj božićni sajam i odlučila nam pomoći...a pošto ona crta...predobro...nisam mogla odbiti. I tako sam ja bila prvi put u 7 godina na božićnom sajmu, radi njezinih čestitki.
Kad sam došla u školu, više manje smo se dosađivali, a jedino dobro što je bilo tamo je što smo ostali nas 7-mero jer su se ostali pokupili doma nakon sat vremena. Još je bilo super što smo uzeli 3 paketa kolača što smo trebali prodavat i pojeli ih :))

Zato...najedite se, budite dobri(ne), lijepi i pametni i Merry fucking christmas

Post je objavljen 25.12.2010. u 11:00 sati.