Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/harpplayer

Marketing

Harpsploitation - trash strana harmonike

Ovo će biti nova rubrika na blogu gdje ću povremeno sakupljti trash ideje o iskorištavanju usne harmonike ili jednom riječju harpsploitation (molim neka se riječ unese u engl. riječnik).
Ranije na blogu je već objavljen post o Banana harmonici tj harmonici ugrađenoj u drvenu bananu, e, a takvih ideja ima mnogo npr. rugbi lopta harmonika, plastični klip kukuruza, štap za hodanje, zatim harmonika u obliku hrenovke iliti hot dog harp, harmonika u bumerangu, u baseball palici a netko se čak dosjetio ugraditi harmoniku i u čajnik pa fino svira kada prokuha voda za čaj.NES harmonica

Nedavno se netko dosjetio i ugradio harmoniku u modul Nintendove konzole tako da možete svirati i usput evocirati uspomene na Super Mario 3, Legend of Zelda, Top Gun ili neku drugu video igru ako ste živjeli u doba kada je Nintendo bio popularan. Harmonika po mjeri odgovara dimenzijama modula iz kojega je potrebno samo ukloniti čip. Ukucajte na e-bayu NES harmonica i birajte igru.Nemaštoviti proizvođači igračaka napravili su Croco Harp, harmoniku u obliku krokodila i Lobster Claw Harmonica u obliku kliješta jastoga……a proizvođači turbo harp oklopa o kojima sam već pisao napravili su Božićnu verziju turbo harp oklopa koji svjetluca i idealan je ukras za novogodišnju jelku. Pogledajte kratki video.Da ste i zagriženi harp player, pitam se da li biste poželjeli ovakvu tortu za rođendan.Idući video je pravi harpsploitation snimak. Dva lika imaju seriju snimaka na kojima testiraju kako mikrovalna pećnica apsorbira razne stvari i predmete. Tako su ovoj epizodi u mikrovalnu nagurali ukulele i usnu harmoniku. Pogledajte video.Između ostalog evo i jedan koristan savjet kako od vješalice za odjeću napraviti držač za harmoniku. Slijedite link i upute na http://www.instructables.com/id/Clothes-Hanger-Harmonica-Holder/Ljubitelji kožnih perverzija koji sviraju harp su isto došli na svoje jer je u ponudi i jedan revolveraški pojas za usne harmonike.Sljedeća naprava zove se Automatic harmonica. To je pokušaj automatiziranja harmonike pomoću nekakve mehaničke naprave priključene na usisavač. Pogledajte video.Kod naprednije tehnologije možemo izdvojiti zgodnu usb stik harmoniku……i novo revolucionarno otkriće koje se zove Pomegranate – The Ultimate Smartphone
Radi se o mobitelu tj. ideji savršenog mobitela koji bi osim novog cool dizajna i uobičejenih digitalnih aplikacija, sadržavao i električni aparat za brijanje, kuhalo za kavu, projektor, audio prevoditelj i pogađate, ugrađenu usnu harmoniku. Obavezno pogledajte promotivne video klipove jer su fora, npr. “Ako ste u žurbi možete čak i razgovarati na telefon dok se brijete a kasnije sa usnom harmonikom zabavljati kolege sa posla.
http://www.pomegranatephone.com/Eto, to bi bilo dovoljno trasha za ovu godinu jer tko zna što nas sve čeka u idućem harpsploitation razdoblju.
Do tada, želim vam ugodne blagdane i sve najbolje u 2011.

Iggy the harpsploiter


Post je objavljen 24.12.2010. u 17:29 sati.