Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

VRIJEME DARIVANJA: ŽKK Lupa Promotion Darivati će Djecu iz Nazorove



FIBA EUROCUP: LUPA PROMOTION vs SONY ATHINAIKOS


Ženski Košarkaški Klub Lupa Promotion u Subotu, 17.12. u 10 sati posjetit će podružnicu Nazorove za školsku djecu u A.G. Matoš, Selska 132 kako bi odnijeli poklone djeci i razveselili ih povodom Božića.

Košarkašice Lupe su odlučile tradiciju u kojoj si svaki Božić kupuju poklone i podijele ih na treningu nakon Božića malo promijeniti i ono što ih inače povezuje učvrstiti na način da pomognu onima kojima je to potrebnije.

Djeca u Domu nažalost još uvijek nemaju uvjete igrati košarku, čeka se odobrenje sredstava od strane Ministarstva kako bi dobili koševe a Lupa promotion će im kao poklon odnijeti košarkaške lopte za koje se nadamo da će biti poticaj Ministarstvu da i djeca u domu uskoro zaigraju košarku.

Lupa Promotion također poziva djecu Nazorove ali i sve ostale na utakmicu 12.kola IWBL lige protiv Voždovca koja će se igrati u nedjelju 18.12. u KC Dražen Petrović s početkom u 17 sati, ULAZ JE BESPLATAN.

Djeca Nazorove će uz lopte i poklone sponzora kluba također dobiti besplatne karte za svaku utakmicu Lupe, počevši s onom 8.1.2011. protiv Partizana. Košarkašice Lupa promotion ovom skromnom gestom žele razveseliti djecu, približiti ih košarci i nadaju se da će Ministarstvo reagirati i da će uskoro, kada se vrate u A.G.Matoš moći zaigrati s djecom košarku na novim koševima.

Osim darivanja djece Nazorove, svoju socijalnu osviještenost svaka igračica i stručni stožer kluba će pokazati uplatom određenog iznosa na račune obitelji Dragosavac iz Gračaca i Manueli Banko, samohranoj majki iz Požege a Vladimir Ivanković će u ime same Lupa Promotion uplatiti posebno objema obiteljima.


Anamarija Cvitković
ŽKK Lupa Promotion





Post je objavljen 18.12.2010. u 00:00 sati.