Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U EMISIJI AKTIVIRAO VATROGASNI APARAT

NEW YORK

Bila je to jedna od najbizarnijih televizijskih epizoda ove godine. Novinar Eric Bolling je najavu njujorških vatrogasaca da će naplaćivati intervencije ilustrirao aktiviranjam aparata za gašenje požara.

U emisiji "Bulls and Bears" na američkom Fox News Channelu gosti su kao i obično diskutirali o najvažnijim političkim i ekonomskim temama proteklog tjedna, a pred sam kraj rasprave svi su imali priliku reći što predviđaju da bi se moglo dogoditi sljedećeg tjedna.Kada je red došao na Foxovog novinara i financijskog analitičara Erica Bollinga, situacija je, blago rečeno, izmaknula kontroli.

Bolling je, naime, upozorio na najavu njujorških vatrogasaca kako bi uskoro mogli početi naplaćivati intervencije poput gašenja požara na osobnom automobilu. Uz napomenu kako bi to moglo koštati oko 400 dolara, uzeo je vatrogasni aparat te ga aktivirao.

Po cijelom se studiju raspršio bijeli prah što je rezultiralo jednom od najbizarnijih televizijskih epizoda ove godine. Režija je prikazala sve sudionike emisije u malim "prozorima", a od petero ljudi jasno se vidjelo samo njih dvoje, koji su gostovali u dopisništvima.

U ostalim su se "prozorima" mogli vidjeti tek nejasni obrisi ljudi, a kad se prah počeo razilaziti, voditeljica je jedva uspjela odjaviti emisiju jer ju je uhvatio žestoki kašalj.
rtl



Post je objavljen 12.12.2010. u 09:56 sati.