Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

KRATKI IZVJEŠTAJ SA BLOGERSKE IZLOŽBE/DRUŽENJA

Sinoc mi se nije dalo odma pisat ovaj post i uploadirat slike……ipak san nakon dugog dana osjeca dobru dozu umora ( ovo se more citat i da nisan uspija ubit oko popodne )….. pa zato evo jutros najranije malog izvještaja kako je bilo sinoc na otvaranju izložbe.
Evo na pocetku mali pregled posljednjih priprema i kako je to izgledalo prije dolaska gostiju …….sad jel bilo dobro to ce ipak morat prokomentirat ostatak društva…….de ne bude opet „eno ga na falite me justa moja“ : )))))

izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


Gosti su polako pristizali i uživali u pregledavanju foto uradaka …… ponovnom susretu sa poznatim licima i upoznavanju nekih novih lica blogera a i u onom interesantnom povezivanju pisanog teksta i osobe …….jer neki se poznaju virtualno vec godinama a sada se evo napokon upoznaju onako licem u lice…….

izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


izložba


Pozdravnim govorom i prikladnom recitacijom nazocnima se u ime udruge Mot obratio gospodin Kovac…….

izložba


izložba


izložba


Evo ovaj eksponat je pristiga da bi gospoda sa sjevera vidila šta reste u Dalmaciji : )))) ma koja Californija……a di ste još vidili ovako lipi grepjfrut od jednoga kila a? E i to van reste ovde na kršnom jugu …..u našoj voljenoj Dalmaciji

izložba


Gosti su polako odlazili ……… a naši blogeri su opušteno izmjenjivali utiske ,prepricavali zgode i nezgode….. sve u svemu to je bilo njihovih 5 minuti(figurativno receno) ……ma cekaj malo jesan li ja ono reka njihovih……..ma naših 5 minuti : )))

izložba


izložba


izložba


I na kraju evo i nje…… osobe odgovorne za sve šta se zbivalo ove veceri ( aj nije baš za sve,ipak je post prije pokaza ko je potega najveci dil posla …..hehehehe….a ja nebi bija ja da malo ne progrintan i ne podbadan)………ma Carla evo priznajen …….. dobro si to odradila …………. Cek malo, polako Dalmata ,sneverace kad ja dajen vakve izjave : ))))

izložba


Evo san izostavija nabrajanje ko je sve bija prisutan da i vi drugi jemate šta pisat ……
Nadan se da ste se ugodno proveli i da van je to bila jedna lipa vecer (ipak šta je reka jedan od prisutnih blogera- uspjeh je okupit na jednom mistu 12 blogera :) )

izložba





Post je objavljen 09.12.2010. u 08:11 sati.