Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ngnaslovnica

Marketing

CHRISTMAS IS IN THE AIR

Sretni praznici! U redu,u redu,znam da brzam s čestitkama,no što se tu može? Tako želim da već jednom dođu praznici da odbrojavam dane do kraja polugodišta,no taj trenutak nikako da dođe.

Image and video hosting by TinyPic

Imam osjećaj da profesori namjerno trpaju sve ispite u ovo vrijeme samo da bi mi zagorčali i onako groznu zimu. Hladno je, nos mi curi i moram učiti za otprilike milijun testova. Bi li itko mogao smisliti bolji način da se nekomu zagorča život? Naravno da ne bi. Ipak se nitko ne može mjeriti s našim profesorima. No, znam da ne bih smjela biti tako kritična prema njima,pa i oni su samo ljudi. (Ovo naravno kažem za slučaj da netko od njih pročita ovaj članak. Stvarno ne bi bilo zgodno zamjeriti se nekom usred ovog naleta ispitivanja.)
Usput, je li itko primijetio kako je naglo zahladnjelo? Pa, ako vi niste ja sigurno jesam. Čini mi se da je s temperaturom pala i moja koncentracija. Ne da mi se pisati zadaću, stalno mi se spava… Kao da stalno pričanje o tome kako nam je svima važno da ostanemo usredotočeni, na mene djeluje upravo suprotno. Kad god se sjetim koliko imam zadaće, lagano mi se zavrti u glavi. Tada, naravno,moram prileći. I odgledati seriju na TV-u. Pa još jednu seriju. Onda osjetim grižnju savjest i opet pomislim na zadaću. Tada me zaboli glava pa , naravno, moram prileći. I tako se stalno vrtim u krug…
Ali, nemojte da vas moja priča prestravi. Praznici su ipak na vidiku, a u ostalom, za vrijeme praznika neću moći vidjeti svoj najbolji razred na Velom Vrhu (i u okolici) bez kojega praznici neće biti isti. Mi smo već počeli furati božićne kape u školi pa se izvjesna profesorica malo izderala na nas. Ali nema veze,i to je dio svakodnevnih božićnih čari.

Image and video hosting by TinyPic

By:Iva Kurtović


Post je objavljen 02.12.2010. u 18:31 sati.