Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/beerlover

Marketing

PIVKAN – 1. dani dobrog piva Zagreb 10.-12.12.2010.

U želji da ljubiteljima piva u Hrvatskoj, a posebno u Zagrebu omogućimo da na jednom mjestu mogu kušati najveći izbor piva na domaćem tržištu, odlučili smo organizirati PIVKAN – 1. dane dobrog piva u Zagrebu od 10. do 12.12.2010. Manifestacija će se održati u prostorijama Češke besede Zagreb, Šubićeva 20. Organizator manifestacije je naše društvo. Generalni pokrovitelj i sponzor je tvrtka Heres d.o.o. – Beershop Zagreb

Uz ponudu od preko 150 različitih piva, na manifestaciji će biti raznolik program koji obuhvaća promociju knjiga, časopisa, demonstraciju kućnog kuhanja piva, okrugli stol o pivu u Hrvatskoj, prezentacije pojedinih pivovara, izložbu sakupljača pivskih suvenira (čaše, podmetači, limenke, etikete…), te natjecanja u igrama vezanim uz pivo. Napominjemo da neće biti nikakvih estradnih koncerata, jer je manifestacija programski posvećena pivu i svemu oko njega, tako da oni koji očekuju takav oblik zabave ne trebaju uzalud dolaziti! :)

Detaljnije o samom programu, o popisu piva, satnici, obavijestit ćemo uskoro na ovoj stranici.
Naša želja je da okupimo istinske ljubitelje piva, poznavatelje i sakupljače. Ovim putem pozivamo sve one koji imaju zbirku pivskih suvenira, koji imaju interesantne knjige i dokumente o pivu, kao i one koji imaju bilo kakvo interesantno iskustvo vezano uz pivo, da nam se obavezno jave kako bi se uključili u naš program.

Za vrijeme manifestacije bit će moguće na licu mjesta učlaniti se u naše društvo.

Ne propustite PRVI PIVKAN!


Najava NAJKUL događaja ove godine preuzeta je sa http://www.drustvo-prijatelja-piva.hr/


Najava za kraj - ako uspije riješit problem transporta, na izložbi u sklopu ove manifestacije mogao bi se naći i dio moje kolekcije čaša pa svakako navratite!

Cheers

Post je objavljen 01.12.2010. u 08:46 sati.