Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljekovitetrave

Marketing

Sinusi i prirodno liječenje

Za sinuse je najbolji lijek prirodni,i to Guber voda za sinuse.Ta voda teče u Srebrenici,gdje je bila banja -lječilište,može se natočiti koliko želiš.Samo nemojte pogriješiti jer tu ima nekoliko voda ,koje teku jedna do druge,i to u raznim objama.Svaka boja ima svoje značenje,tj. ono za šta je lijek.Kada se natoči boca te vode(to je dovoljno za cijelu obitelj) ,u to se stavi jedna tableta C vitamina od 500 mg,da može duže biti upotrebljivo.Moj sin je ovim izliječio sinuse.To ide ovako:Uzme se u dlan malo te vode i ušmrka se u nos.

Malo će da peće ili boli kako kod koga,ali to traje par sekundi,i tako nekoliko puta dnevno dok se ne izliječiš.Ima tu još nekih recepata,onih bakinih.
Ko nije probao onaj sigurni lijek iz Srebrenice,evo jedan drugi.Kaže jedna baka ,uzmi sine lanenu manju kesicu i stavi morske soli oko dvije šake.Ušij kesicu i ugrij na plati te to stavi na ćelo koliko možeš izdržati.Ali pazi da se ne opečeš.To držati dok se ne ohladi.ovo ponavljati dok se ne ozdravi,svaki dan jednom -dvaput.Tako se tope sinusi kaže baka.Ovo nisam probao,ali vjerujem baki.

Ako pak ni to ne upali,ja koristim Švedsku grančicu onu Slovensku,malo je skuplja ali i bolja.Na vatu se nakapa te tinkture i stavi se u nosnice,i tako se diše na nos ,i za koji minut glavobolja odlazi.Provjereno.A ostaje vam Švedska grančica i za mnoge druge stvari.
Jedna gospođa navodi da je lijek za sinuse morski krastavac onaj do 5 cm veličine i to se može naći samo u okolini Mostara ,nisam znao za taj lijek ko nađe neka uzme i to samo jedna kap u nosnice danas,i tako svaki dan do ozdravljenja.
.više>>>>

Post je objavljen 24.02.2013. u 22:26 sati.