Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

The Walking Dead S01E05 - Wildfire



Ocjena epizode: 4 / 5 party

Nakon divljeg napada zombija u predjelu ekipnog kampiranja, Rick i ostali shvatili su da nakon gubitaka nekoliko ljudi moraju napustiti mjesto boravka i otići do vojne baze gdje se nadaju da će pronaći sklonište...



Već smo pri kraju prve sezone, a još se ništa konkretno nije dogodilo što se tiče spasa od zombija ili traženje lijeka kako ih se svih otarasiti, tako da serija sve više i više postaje zanimljivija.
U ovoj epizodi teče poprilično mirna atmosfera, nema nešto previše akcije, zombija gotovo uopće i nema, većina je protekla (kao i u 3. epizodi) u diskutabilnim varijantama gdje smo se opet na neki način upoznavali s likovima, što uopće nije ispalo loše, čak dapače. Likovi su ostali isti, par njih više nije u igri zbog događaja iz prijašnjih epizoda, a možda jedini dijelovi akcije kreću tek nakon polovice epizode. Možda čak i najbolji opis ovog dijela bi bio triler drama, jer savršeno isprepliće tužne događaje i priče sa vulgarnim i agresivnim likovima. Svaka čast na ideji.
Iako me manjak akcije malo snuždio, moram reći kako serija i dalje ide svojim odličnim i prepoznatljivim tokom i kako se nadam da ćemo još puno toga vidjeti u zadnjoj epizodi prve sezone, a još više u drugoj sezoni. Jako dobra epizoda.

Post je objavljen 29.11.2010. u 23:54 sati.