Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gavrance

Marketing

Neka nova furka?

Mislim na to, pisanje pod nekim utjecajima... bili su opijati, sad je bolest. Kopnim jebote:)
Boli me vlasište, kosa mi je masna, imam osjećaj da umjesto pluća imam samo upaljenu šupljinu, muskulfiber posvuda.
Stvorenje napravljeno da ga grliš.

Opet te nema, nekako uvijek se podese stvari da te nema, karma, sudbina, akupunktura, šta li je već. jel samo ja primjećujem da se uvijek razbolim čim odeš na više od 24 sata?

Sutra se nekako trebam odvući do faksa, treba imat čim manje izostanaka, da možemo skupa markirati :) Budućnost je uvijek bolja od sadašnjosti. Obratimo pozornost da uvijek progresivno bježi :)

Čekam te na ovoj svojoj obali. Bez tebe je zemlja mala kao ostrvo, bez tebe letim jednim krilom. Nije lako naći mene bez tebe, više ne, srećom si me našao pod onim nebom kad se Ja još tražilo. Našlo je tebe. Good enough :) Aaarrgh, glava... Boli na mahove, mrzim bit ovo, bolesni rob ganglija, koji seje pritom počeo oblikovati u ženu. Taman se čovjek navikne na ono šta ima kad mu to bude nadograđeno...
Nemoj se nadograđivati, poruka to ti je od mene me :)
/prednost bivanja sa starijim muškarcima - neće se mijenjati tako da možebitna pižđenja zbog njihova karaktera možeš predbaciti samo sebi, jer se nisu promijenili, kakvi su bili na početku i kakve si ih zavoljela, takvi su i ostali. Za žene to ne vrijedi, jedina konstanta kod žena je da se one mijenjaju.

Vrti mi se, idem leći, pile moje, samo sam htjela nešto nadrobiti, a da se da nasloviti sa Volim te..


Post je objavljen 25.11.2010. u 00:33 sati.