Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Planovi

Što više vremena prođe od zadnjeg teksta to je teže napisati novi. Već sam u par navrata krenuo pisati nešto, pa bi na kraju to izbrisao. Inspiraciju za pisanje najčešće dobijem na treninzima, a kako u zadnje vrijeme nisam puno trenirao nije bilo ni inspiracije.
Pomalo sam počeo razmišljati o idućoj sezoni. U glavi sam složio okvirni plan i ciljeve, ali prije nego ih objavim volio bi o njima prodiskutirati s trenerom (koji još uvijek ima status “budući”, nadam se ne zadugo). Broj utrka se u zadnjih par godina značajno povećao, tako da sad u periodu od početka 5. do početka 10. mjeseca svaki vikend u Europi ima barem jedna utrka iz Ironman ili Challenge serije, a u pojedinim vikendima ih ima i po 3. A tu su još i TriStar i ITU.
Sad, kad su drugi organizatori počeli puhati za vrat WTC-u (tvrtka koja stoji iza Ironman branda) i oni počinju podizati kvalitetu svojih utrka. Zadnje tri utrke (Florida, Clearwater, Arizona) su uživo prenosili preko interneta uz komentare jako dobre grupe komentatora. Novi sustav kvalifikacija za Havaje je na spomenute utrke privukao dosta jačih imena, pa unatoč trajanju nije bilo dosadno za gledati (barem meni).
Pojavili su se neki novi blogovi i stranice, a neki drugi su ugašeni, pa sam malo sredio linkove sa desne strane.

Post je objavljen 23.11.2010. u 08:46 sati.