Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

Poraz ljubušanki od Mire, Mirjana Mišetić promašila u zadnjoj sekudni bod za Ljubuški

Iako je Andrea Prusina odigrala najbolju utakmicu u sezoni i postigla 17 zgoditaka, bodove zasluženo iz Ljubuškog nose iskusne gošće iz Prijedora koje su slavile rezultatom 28:27 (12:08). Da je Mirjana Mišetić, neometana u posljednjim sekundama pogodila vrata gostiju i, da su domaće rukometašice u ovom susretu osvojile bod nebi bilo nezasluženo, iako su gošće iz Prijedora vodile cijeli susret. Mlada ekipa Ljubuškog nije večeras zadovoljila malobrojne gledatelje u gradskoj dvorani, jer bilo je previše tehnički grešaka u fazi napada, a igrala se slabo i obrana, što su iskusne gošće znale iskoristiti.Raspoloženu Prusinu donekle je pratila Vrdoljak, dok su potpuno razočarale Tolić i Boras, bez čijih se zgoditaka nije mogao polučiti bolji rezultat, jer su gošće imale nekoliko raspoloženih igračica.

Na kraju treba istaći vrlo loši sudački par Hurić-Smajlović iz Goražda, odnosno Sarajeva koji nisu bili dorasli ovom susretu.

ŽRK LJUBUŠKI-ŽRK MIRA 27:28 (08:12)

Ljubuški, 21.11.2010.

Gradska športska dvorana. Gledatelja 200.

Suci: Eladan Hurić (Goražde) i Goran Smajlović (Sarajevo)

Nadzornik: Mileta Kekić (Mostar)

Sedmerci: Ljubuški 8/7, Mira 4/2.

Isključenja: Ljubuški 20, Mira 20 minuta.


ŽRK Ljubuški: Jelčić, Stojak, Katarina Pavlović 2, Bebić, Ivana Pavlović, Vesna Tolić 1, Boras 2, Vrdoljak 5, Kolak, Mišetić, Šunjić, Prusina 17, Dodig.

Trener: Petar Šuvak

ŽRK Mira: Ana Briševac, Jelena Briševac 2, Dukić, Ivetić 1, Damjanović 1, Kukić 7, Sorak 5, Kuzmanović 6, Torbica 2, Brdar, Vlahović 4, Kosić, Ljubica Ivetić, Mutić.

Trener: Milan Marinović

Idući susret i to posljednji ove polusezone rukometašice Ljubuškog igraju kao gošće u Goraždu.Post je objavljen 21.11.2010. u 00:03 sati.