Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Tu sam da te zagrlim!

Još jedna lijepa i pozitivna inicijativa!

Tu sam da te zagrlim!

"Zagrebačko kazalište „Kerempuh“ i tvrtka dm u cilju vraćanja optimizma u hrvatsko društvo, pogođeno krizom i recesijom te afirmacije zajedništva i empatije, vrijednosti koje se sve više gube u našem društvu, zajedno su osmislili i pokrenuli društvenu inicijativu jedinstvene vrijednosti.

Kazalište Kerempuh i dm pozivaju Vas 20. studenog na zagrebački Zrinjevac, s početkom u 11 sati, kako bi Vam kroz program ‘Zagrljaj 2010.’ dali istinski kazališni doživljaj te istodobno širili pozitivne vibracije i izvan našeg kazališta.

‘Zagrljaj 2010.’ bit će dvosatni program pun zabave, pjesme, plesa, glume, smijeha i iznenađenja. Točno u podne pozvat ćemo sve građane da zagrle prijatelje, majke, djecu ma gdje god da jesu a one koji će biti s nama na Zrinjevcu ovjekovječit ćemo u milenijskoj fotografiji ‘najvećeg zagrljaja’ Šime Strikomana."

A na fotki ćete vidjeti i mene...: ))))) S Bogom danim društvom! (pozdrav ekipi : )))) Kako grlimo - čitav svijet!





Doista nam treba takvih akcija, inicijativa i poticaja!

Pogledajte npr. samo ovu ljetošnju, iz lipnja - Vukovarska biciklijada!!!

Vukovar živi vječno!

A na stranicama Udruge Bicikl, svakako pogledajte prekrasan video zapis o tom lijepom događaju (u središnjem dijelu njihove stranice) - i ponovo ćete se zadivjeti veličini Vukovara! I zavoljeti Vukovarce i Hrvatsku još i više! I sve ih snažno, snažno - zagrliti!!!

Udruga Bicikl

I baš u tom i takvom duhu, pomalo se već pripremajmo i za Božić i Došašće! Jer - Ljubav je nepobjediva!

Obnovimo Hrvatsku obnavljajući sebe!

ps. Evo i Milenijskog zagrljaja:


Strikoman


Post je objavljen 20.11.2010. u 19:25 sati.