Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Kaj se delalo...

Nismo umrli, samo smo se malo pritajili:)

Pošto dugo nije bilo novog posta red je da i malo kažemo kaj se delalo...

Kako su poplave prošle tako su naša vozila i oprema ostali u katastrofalnom stanju, tj. sve je trebalo očistiti, neke stvari i popraviti, neke namiriti i ...znate kak to već ide...al ostalo je u glavama neko iskustvo, sada smo, nažalost bogatiji za neko novo znanje.

A kad smo već kod znanja, odradili smo i specijalizaciju dišne sprave. Specijalizacija se odvijala kod nas u domu i prisustvovali su DVD-i naše zajednice.
Predavači su bili iz DUZS-a, tj iz vatrogasne škole, g. Boričević i g. Regović koji je ujedno i naš član.
Odrađena je i praktična nastava koja se sastojala od dva dijela: rad s izolacijskim aparatom na stlačenim zrakom (mjenjanje boce, kontrola aparata) te upotreba izolacijskog aparata.


opis slike

Aparat se upotrebljavao tako što se ulazilo u našu garažu koja se u potpunosti zadimila te se prilikom više ulazaka moralo pronaći neke stvari, za početak je to bila lutka a kasnije sve manje stvari (razdjelnica, mlaznica) a kako je to izgledalo najbolje se vidi na slici na kojoj se vidi potpuni mrak i osobe koje u tom mraku pretražuju, pogled na termo kameru.

opis slike

Iz našeg je DVD-a na ispit izašlo 10 članova i svi smo uspješno položili, s čime smo ponosni, jer se rad i trud naših članova isplatio, sada sljedi nadograđivanje tog znanja, ideja za to ima, a pisat ćemo o njima kada za to dođe vrijeme...

A šta se osim toga radilo?

Bili smo u posjeti na Danu otvorenih vrata JVP-a Zagreb, položili smo vijence na Dan neovisnosti u Parku Domovinske zahvalnosti, čistili, vozili vodu, družili se i malo obnavljali prostore...popravljali i sređivali vozila...a znate i sami kak je to, posla uvijek ima...
a uskoro nam sljedi nova specijalizacija, za motorne pumpe, pa da i to prođemo i odradimo

Post je objavljen 19.11.2010. u 22:14 sati.