Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krstatice

Marketing

Da nam stranica bude bolja





Evo vidim i ja da se zahuktalo i neka je, ali moj "zakuktalo se" zašto se ti ne bi miješao, ako te zanimaju Krstatice i o njima se piše, gledaju slike i td. Ispada da je samo par ljudi briga, a među njima i mene. Mene je briga i zbog toga se i javljam, a svaki svoj komentar i potpišem imenom i prezimenom, tako da nemam namjera pisati bilo što u što ne vjerujem i ne bih želio da se na ovim stranicama događa. Nisam za to da se bilo koga vrijeđa i napada čak poštujem urednika stranice ma bilo tko on bio, ali isto tako bi u potpunosti potpisao ovaj posljednji komentar od komentatora "kotlača". Zašto urednik ne bi otvorio svoju stranicu na svoje ime pa tko želi vidjeti njegove komentare članke, slike i drugo naći će ga. Nemam ništa protiv ponavljam ni što je izabrao ime našeg mjesta i siguran sam da je Krstačanin ili podrijetlo vuče iz Krstatice. Stoga molim njega kao i sve druge da ne shvate ove komentare kao napad na njega ili bilo koga nego kao želju da se nešto promijeni i događa, da stranica bude što bolja i kad slučajni posjetitelj uđe na tu stranicu da se na nju poželi i vratiti jer će na njoj imati što vidjeti i pročitati. Stoga još jednom molim sve koji ulaze na stranicu i čitaju je, kao i urednika iste da se svi zajedno potrudimo da ona bude što bolja i kvalitetnija, a nikako da se preko ove knjige gostiju prepiru i svađamo te da nas na taj način zapamti slučajni posjetitelj, jer Krstačani nisu takvi i ne trebaju davati takvu sliku o sebi. Još jednom pozdrav i "uredniku" i "kotlači" i svim dobronamjernim posjetiteljima stranice.
Ante Lizatović


PS.Hvala ti Ante na ovim komentarima.Naravno da ja imam svoju stranicu i da na njoj pišem, ali o drugim temama koje nisu vezane za naše Krstatice.Kada sam prije više godina pokrenuo ovaj blog želja mi je bila da se što više Krstačana uključi i piše o Krstaticama o svim temama što bi trebali zanimati sve Krstačane gdje se god oni nalazili na ovoj planeti.Na taj način bi se opet okupili kao nekad oko rodnog ognjišta uz bukaru i vatru, kad i gange i šijavice nije nedostajalo.Naravno da ništa ne može zamjeniti ugođaj rodog kraja i sjećanja na dane moje mladosti, kada smo umjesto lopte gurali krpenjak, a kad bi neko dobio kakvu "pravu" loptu bilo je to veselje za pamćenje.Zato se i danas radujem svakom pismu, pjesmi, priči iz rodnog nam kraja koja me na to vrijeme podsjeti.Hvala tebi Ivane Krstački što isto tako nosiš u svom srcu prepoznatljivu ljubav za rodnu grudu - koju kroz stihove tiskaš na ovim stranicama.
Nakon što sam kroz knjigu gostiju pozvao one koji imaju smisla da pišu, urade koju fotografiju i pošalju na našu email adresu s namjerom da to rado objavimo, pojavili su se neki čudni komentari meni nerazumljivi u svezi tog pitanja.
Ja osobno to ne radim radi kakve slave, jer bi se potpisivao punim imenom i prezimenom.Nego pišem i uređivam ove stranice iz ljubavi prema svome zavičaju, svome hrvatskom narodu i svojoj katoličkoj vjeri koju su mi usadili moji roditelji, kojima sam trajno zahvalan.
Kako ovaj blog ima i ograničene mogućnosti otvorena je i web stranica na adresi: http://krstatice.jimdo.com na kojoj se preglednije može vidjeti sve što interesira posjetitelja zainteresiranog za mjesto i događaje iz Krstatica,kao i nekoliko novih slika.


Post je objavljen 13.11.2010. u 02:16 sati.