Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Vesnino zdravlje

Vesnino lijecenje se nastavlja, a da bi se odlucilo koju opciju izabrati, valjalo nam je otici u Jeruzalem u "Hadassah University Hospital" kod profesora Reuvena Ora. Jedva smo ga nasli unutar zdanja koja se stalno nadogradjuju.

......................

Primio nas je u "Department of Bone Marrow Transplantation and Cancer Immunotherapy" kojemu je direktor, zajedno s Dr. Sandeep Jasuja koji je asistent profesor u Medical Oncology SMS medical college and hospital Jaipur u Indiji.



Nakon podugackog razgovora u kojemu je profesor naizmjenicno postavljao pitanja ne samo Dr. Sandeepu, koji je dosao skupljati znanje od jednog od najvecih autoriteta za podrucje transplatacije maticnih stanica, nego i Vesni i meni (ama bas kao da smo svi troje njegovi studenti), skicirao je na komadu papira sve mogucnosti

.......................

i odlucio da treba nastaviti sa imunoterapijom, te istovremeno odvojiti vlastite maticne stanice koje ce se cuvati do eventualnog recidiva bolesti. Unatoc optimizmu s kojim su nas lijecnici ispratili, Vesna nije imala apetita, pa se je zadovoljila samo nekakvim prirodnim sokom u "Pundaku - Ein-Karem"





Post je objavljen 09.11.2010. u 21:29 sati.