Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Prvi rezultati s Italian Opena 2010

Dok ne stignu službeni izvještaji iz Italije, evo nam izvještaja naših trenera koji su sudjelovali na Međunarodnom kickboxing turniru "Italian Open 2010", koji je održan u mjestu Bagnatica kraj Bergama, u Italiji. Na natjecanju je sudjelovalo oko 500 natjecatelja iz 12 zemalja.

Evo što nam treneri javljaju:

Kickboxing klub "Moslavac" iz Popovače:

U subotu je u talijanskom gradiću Bagnatica održan tradicionalni turnir Italian Open 2010 u kickboxingu pod nazivom Trophy "Flavio Galessi" u semi i light contactu za kadete i seniore na kojem su vrlo uspješno nastupili i članovi KBK "Moslavac" iz Popovače.

Na ovom natjecanju nastupilo je troje kadeta i troje seniora koji su u konkurenciji 500 sportaša iz dvanaest europskih zemalja osvojili tri zlatne medalje.

U kategoriji kadeta do 42 kg Mateo Đudarić pobjeđuje u finalu Davida Pintorea rezultatom 4:3 i osvaja prvu zlatnu medalju. Sjajni Hrvoje Stakor također u kadetskoj kategoriji, pobjedom protiv Simonea De Vita 8:7 otvara niz odličnih borbi i pobjeda. U drugoj borbi pobjeđuje Giannia Di Bernarda 6:4, zatim u polufinalu slovenca Mihaela Pavlakovića 5:3 dok je u finalu potpuno deklasirao Roka Vrtačnika iz Slovenije rezultatom 6:4 te tako osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 52 kg u semi contactu.

U seniorskoj konkurenciji odličan nastup imao je iskusni Marko Filipović koji je u polufinalnoj borbi +89kg apsolutno nadjačao Marka Donellia iz Italije rezultatom 3:0 te se plasirao u finale. U finalu Filipović pokazuje svu raskoš light contacta te jednoglasnom odlukom sudaca pobjeđuje talijana Alesia De Tommasa 3:0 te osvaja i treće zlato za sportaše iz Popovače.

Vrlo dobre borbe imali su i Silvio Đudarić i Mario Moravski u light contactu te Tin Turić u semi contactu, ali nisu prošli prve nastupe.

Najveći tragičar cijelog turnira je iskusni Miroslav Grgić koji je trebao nastupiti u timskim borbama semi contacta, ali su domaćini u zadnji trenutak promjenili pravila u svoju korist te tako onemogućili nastup Grgiću na ovom natjecanju.

Sljedećeg vikenda Moslavci će ponovo na sportska borilišta u Slovenskom gradu Zagorju ob Savi na otvorenom prvenstvu Slovenije u kickboxingu gdje će pokušati nastaviti odličan niz dobrih rezultata s velikih natjecanja.


Moslavci na Italia Open 2010.


Dražen Šalković, trener KBK "Moslavac" iz Popovače sa svojim učenicima - Marko Filipović (lijevo) i Miroslav Grgić (desno)


Marko Filipović u finalnoj borbi pobjeđuje Alessia De Tommasa te osvaja zlatnu medalju.

Izvještava: Dražen Šalković





Kickboxing klub "Tigar" iz Karlovca

U vremenu od 30.10. do 1.11.2010. godine održan je Međunarodni kickboxing turnir "Italian Open", u mjestu Bagnatica, kraj Bergama. Na natjecanju je nastupilo oko 500 natjecatelja iz 12 država, a nastupio je i dio tima karlovačkog Tigra.

Od Tigrova, zlatne medalje osvojili su u kategoriji mlađih kadeta Petra Lončar u težinskim skupinama -42 i -46 kg, Petra Miskić u težinskim skupinama -50 i -55 kg, te Lara Despot u težinskoj skupini -42 kg.

Srebra su osvojili u kategoriji starijih kadeta Lucija Cicvara u težinskim skupinama -42 i -46 kg, Elizabeta Bosanac u težinskoj skupini -55 kg, te Sanja Stiščak u težinskoj skupini +65 kg.

Bronce su osvojili u kategoriji starijih kadeta Mateja Kunović, težinska skupina -50 kg i među mlađim kadetima Tena Kunović u težinskoj skupini +47 kg.

Nastupili su među mlađim kadetima još i Leopold Katalinić u težinskoj skupini -32 kg i Mihael Pavlaković u težinskoj skupini +47 kg.

Sljedeće natjecanje koje je pred Tigrovima je Međunarodni kickboxing turnir Croatia Open - Final Fight 2010. koji se održava 11.12. u Rijeci.



















Na slici lijevo - osvajačice zlatnih medalja Petra Lončar (lijevo), Petra Miskić (desno) i Lara Despot (sjedi). Na slici desno - trener Zoran Cicvara i Lucija Cicvara osvajačica 2 srebrne medalje (lievo) i Elizabeta Bosanac (desno), također osvajačica srebrne medalje.

Izvještava: Zoran Cicvara




Eto, baš lijepo, čestitke na uspješnom nastupu.




Post je objavljen 01.11.2010. u 17:07 sati.