Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nasicanin

Marketing

Na vodotornju ....

Jeste li ikada bili na vrhu nekog vodotornja? A na našičkom vodotornju? Niste? Ništa strašno jer 99,99% naših sugrađana nije imalo priliku popeti se gore. Zato smo mi to učinili za vas i omogućili vam razgledanje grada iz "ptičje perspektive". Naravno, govorimo o panorami grada Našica koju možete pronaći na portalu www.nasice.org. Nakon podosta truda i muke, virtualna šetnja našim gradom je gotova i sada vam je i službeno predstavljamo. Obišli smo martinsku crkvu, kapelicu obitelji Pejačević, Pejačevićev trg, veliki dvorac, jezero i paviljon u parku ... i sve to spojili u jednu šetnju Našicama u jesen. Ovo "jesen" naglašavam iz razloga što ćemo pokušati nešto slično napraviti više puta godišnje, možda i za svako godišnje doba.
No, nemojte samo sjediti kod kuće, u svojim naslonjačima. Neka vam ova virtualna šetnja bude poticaj i za pravu šetnju našim gradom. Obiđite sva ova, ali i druga zanimljiva mjesta u Našicama i okolici. Uvjerite se je li sve "baš kao na slici". A kad smo kod slika i fotografija, slobodno ponesite svoj "digitalac" i fotografije postavite u našoj galeriji. Želimo vam ugodnu i virtualnu i stvarnu šetnju Našicama u jesen!
Ali ako ste ipak predaleko za osobni posjet Našicama, onda vam ne preostaje drugo nego našim gradom prošetati virtualno. I svratiti još koji put. Dat ćemo sve od sebe i napraviti još koju "šetnjicu".Post je objavljen 26.10.2010. u 23:35 sati.