Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

Borac savladao mladu ekipu Ljubuškog, ali razočarao prikazanom igrom

Borac je u zaostaloj utakmici petog kola Premijer lige za rukometašice teže od očekivanog savladao mladu ekipu Ljubuškog rezultatom 28:19, poluvrijeme 12:10 za Borac. Banjalučanke, iako su četvrostruke prvakinje BiH i u svojim redovima imaju desetak iskusnih djevojaka pokazale su blijedu igru . Ljubušanke su čak u prvom poluvremenu odigrale izvrsno i držale stalni priključak sve do kraja poluvremena kada su imale zaostatak od jednog zgoditka razlike i, napada za neriješen ishod utakmice, koji su prokockale, a iskusne banjalučanke su ih kaznile u kontranapadu i otišle na odmor sa dva zgoditka razlike. U prvih deset minuta drugog poluvremenu igračice Borac su napravile razliku od 7 zgoditaka koju su sačuvale do kraja utakmice. Zanimljivo je da je trener Borca Rade Unčanin gotovo do samog kraja utakmice držao iskusne igračice na terenu i tek u zadnje tri minute susreta dao šansu mlađim igračicama s klupe, jer nije bio zadovoljan igrom prve postave protiv mladih ljubušanki. Kod gostiju bolja od ostalih Knežević sa 8 zgoditaka, a kod Ljubuškog mlada petnaestogodišnja Katarina Pavlović sa 5 zgoditaka.

Ovaj susret izvrsno je vodio sudački par Hrstić-Šimić i zaista čudi kako im RS BiH ne povjerava da sude mnogo teže utakmice.

LJUBUŠKI-ŽRK BORAC 19:28 (10:12)

ŽRK LJUBUŠKI: Jelčić (12 obrana), Stojak, Katarina Pavlović 5, Bebić 1, Ivana Pavlović, Tolić 2, Boras 6, Vrdoljak 3, Kolak, Mišetić 1, Šunjić, Andrea Prusina 1.

Trener: Petar Šuvak Martinović

ŽRK BORAC: Gudelj, Babić, Prusina 7, Kekić 2, Joličić 3, Radić, Bogojević 1, Railić 4, Marić 1, Knežević 8, Tatar, Kovačević, Majstorović 1, Arsić 1.

Trener: Rade Unčanin

Idući susret Ljubušanke igraju 30. listopada sa Katarinom iz Mostara s početkom u 19 sati u GŠD Ljubuški.

Post je objavljen 26.10.2010. u 23:13 sati.