Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mjesniodbor-radonic

Marketing

2. sjednica Mjesnog odbora Radonić

Dana 13. listopada 2010. godine u prostorijama područne osnovne škole u Živkovićima, održana je 2. redovna sjednica MO Radonić. Na navedenoj sjednici izvršen je izbor potpredsjednika vijeća, a jednoglasnom odlukom svih nazočnih vijećnika za potpredsjednika je izabran Mario Maretić.

Također je na navedenoj sjednici donesen i Program rada sa financijskim planom za 2011. godinu. Plan rada mjesnog odbora zacetan je kroz tri osnovna poglavlja. Prvo poglavlje je nazvano "Osiguranje prostornih, tehničkih i financijskih preduvjeta za rad vijeća mjesnog odbora" a za realizaciju ovog poglavlja planirana su sredstva u iznosu od 23.500,00 kuna.
Drugo poglavlje nazvano je "Kapitalna ulaganja", a za njihovu provedbu planirana su sredstva u iznosu od 237.500,00 kuna. Kapitalna ulaganja odnose se na slijedeće aktivnosti:

1. postavljanje asfalta na lokalni makadamsk put između zaseoka Kuvači i Živkovići u dužini 1000 metara
2. postavljanje asfalta na lokalni makadamski put u zaseoku Donji Rudani u dužini 150 metara
3. saniranje oštećenja na asfaltiranoj lokalnoj cesti od državne ceste D-33 do područne osnovne škole u zaseoku Živkovići
4. rekonstrukcija i pošljunčavanje makadamskog puta između Donjih i Gornjih Krečaka
5. Nabava i ugradnja autobusne čekaonice kod područne osnovne škole u zaseoku Živkovići i kod područne osnovne škole u Radoniću
6.nabava i ugradnja dviju oglasnih ploča koje treba postaviti u zaseoku Živkovići i pored osnovne škole u Radoniću
7. angažiranje posebnog radnog stroja za čićenje ulica na području Radonića od drače, kupine i drugog niskog i srednjeg raslinja koje otežava promet lokalnim cestama

Treće poglavlje nazvano je "Sportske i kulturne aktivnosti" a za realizaciju ovog poglavlja odnosno za potporu u organizaciji i organiziranje Uskršnjeg turnira u kartanju, Ivandanskog turnira u balotama i basketu, turnira u tenisu povodom fešte sv. Jakova te za potporu organizaciji kulturnh događanja udruge Kolarište, zatraženo je 10.000 kuna.
Program rada u ukupnom iznosu od 271.000,00 kuna predan je Gradskoj upravi dana 14.10.2010. godine, kako bi se uvrstio u Proračun Grada Drniša za 2011. godinu.

Post je objavljen 24.10.2010. u 19:55 sati.