Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rent-a-friend

Marketing

Kako je nastala agencija Rent-A-Friend?

Ako malo razmislimo, uvidjet ćemo da dobar dio dana provedemo u "praznom hodu". Bilo da se radi o vožnji u automobilu, tramvaju ili autobusu od jednog mjesta do drugoga, čekanju u redu u trgovini, banci, ili nečemu trećem.
U tim trenucima, u nedostatku zanimacije i pod utjecajem jednog od rijetkih naleta kreativnosti, počeo sam promatrati ljude oko sebe. Primjerice, u tramvaju.

Stereotipna slika bi se mogla opisati otprilike ovako: par školaraca raspravlja o nečijem statusu na Facebooku, studenti stoje svaki u svom kutku sa slušalicama u ušima i pognutim glavama, žene i muškarci skupljaju obrve promatrajući prometne gužve, tu i tamo netko čita novine i uz teške uzdahe odmahuje glavom, uvijek netko grize usnicu stiskajući listić iz kladionice u ruci, ponekad netko neuljudno glasno razgovara na mobitel o prilično intimnim stvarima, a naši stariji sugrađani se osvrću tražeći nekoga s kim bi zapodjenuli makar ikakav razgovor.

Toliko lica, toliko neispričanih životnih priča, sudbina, toliko svjetova u jednoj skučenoj limenci koja klizi od jedne stanice prema drugoj...

Svima nam je zajedničko samo jedno - apatična energija koja ispunjava prostor između nas, pojedinaca od kojih neki ne želimo ni čuti za nikoga oko sebe i onih drugih koji želimo ljudima ispričati sve svoje životne anegdote i avanture. I čuti njihove!

Ideja o agenciji koja će iznajmljivati prijatelje mnogima zvuči čudno. Meni osobno ona zvuči sasvim normalno u usporedbi sa već dobro poznatim i uhodanim načinima direktnog kontaktiranja s novim ljudima, poput prostitucije ili psihoterapije.
Naime, javna je tajna da se u našim oglasnicima mogu naručiti razne "prijateljice" i "prijatelji" za 500 kuna po satu ili više.
Nešto je manji tabu "prijateljevanje" sa školovanim psihoterapeutima za 400-njak kuna po satu ili više.

Što Vam nudi Rent-A-Friend?
Prvenstveno, moramo naglasiti da NISMO dating ni escort agencija te ne pružamo PROFESIONALNU psihološku pomoć.

Mi Vam prvenstveno nudimo emocionalnu i psihološku podršku u teškim trenucima. Kada se sastanete sa svojim unajmljenim prijateljem, on/ona je sat vremena posvećen/a samo Vama, Vašim problemima, željama, ambicijama... Dakako, naša podrška podrazumijeva fizičku prisutnost pa samim time i rukovanje, zagrljaj, osmijeh... sve što će Vama uljepšati sat, dan ili (nadamo se) tjedan!

Naravno, ako vam manje obaveze poput odlaska u dućan, plaćanja računa i sličnih predstavljaju problem, uvijek ćemo se drage volje ponuditi da Vam pomognemo, jer to prijatelji rade - pomažu, dijele terete i radosti.

Naša usluga se bazira na emocionalnoj i psihološkoj dimenziji, no ako su vaše potrebe manje ozbiljne te zatrebate, primjerice, društvo na zabavi, svadbi, nekoga za obilazak grada, odlazak u kino ili kazalište - bit će nam čast pratiti Vas u stopu!

Obratite nam se s povjerenjem, svakim danom (osim nedjelje) od 9 - 19 sati i uvjerite se u kvalitetu i pouzdanost Rent-A-Friend prijateljstva!


Post je objavljen 31.10.2010. u 12:15 sati.