Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

NENAVOĐENI PALESTINSKI PROJEKTILI

Ovi moji šljakeri na baušteli...ako ih jednog dana ne poredam jednog do drugog i ne zatučem lopatom...neću nikad. Sve i jedan...ali sve i jedan...su doslovce nenavođeni palestinski projektili...ispališ ga, a on ide u 3 pičke materne...svuda samo ne tamo gdje treba. Eto...taka je ova moja ekipa. Unaprijed upozoravam da tekst sadrži puno psovki jer...eto...jebtega...bauštela je takvo zanimanje. Da sam zubar, šutio bi i popravljao zube...ovako imam ove projektile...pa svi skupa pičkaramo.
Eto neki dan ja bio bolestan...pa radio skraćeno do 3 (čuj "skraćeno")...i idem ja sa posla i prije neg idem...rečem Mehi..."Meho...ja sad idem...vi nastavite nasipavati teren sa materijalom što vam doveze kamion ali...nemoj slučajno da materijal nasipavate do zida zgrade!"..."U redu šefe nema nikvi problema...sve jasno!"....jebo majku...ja dođem sutra u jutro na posao...ono 15 metara zida zgrade...i sav materijal na zidu...zovnem Mehu...
"Meho...ubit ću te pajserom matere mi moje!"
"Što je sad šefe!"
"Pa gledaj zgradu majku joj jebem da joj jebem. Pa jesam reka jučer NEMOJ MEHO...jesam reka NEMOJ MEHO sunac mu žarki jebem?"
"Joooooj šefe...ja sam kriv...izgleda da sam se zajebo!"
"Ama sunce ti jebem i tebi i Kladuši iz koje dolaziš da ti jebem!"
"Neće se šefe ponovt...garant"
"Neće se Meho sigurno ponovt...jer ću te danas ubit žaru ti jebem žarenu!"
I onda jebi ga...skidaj materijal sa zgrade

Neki dan nađemo kablove od T COM-a...inače kad ih nađeš, dalje je lako...jer uz glagol NAĐEŠ ide i glagol VIDIŠ...al ovi moji kurca ne vide...neg...nije prošlo 2 dana od kako smo ih našli...idem ja pišat u šumu...otkopčavam šlic...vadim svoj "kabel" van...pišam ja...eto njih dvojice...kaže "Šefe...oni kablovi što smo ih neki dan našli...evo ga ovaj prekino bagerom i izgleda da smo sjebali optički kabel!" Inače za vas laike...kad sjebeš optički kabel...bolje ti je da odeš kući povalit vlastitu mater neg njega sjebat. Šteta je u šutu oko 110 000 kuna. Za dalje posljedice ne želim ni razmišljat. Odma padaju svi bankarski sistemi...izlazi policija na uviđaj...ama bolje da ne govorim. Pišam ja...leti ona mokraća...nit ja znam kud pišam nit imam osjećaja za išta. Spremam makinu...spotičem se o neki kamen i govorim njima "Ama pobit ću vas sve krušnu vam mrvu jebem....!" Uzimam sa poda kamen gađam bageristu...."Nisam namjerno matere miiiiiii!" dere se bagerista i bježi..."Pička nam svima materina idiotska i vama i meni što vas imam!!!"...bacam kamen na njega...fulam...ovaj bježi...drugi radnik isto bježi..."IDIOTIIIII SVE ĆU VAS POBIT!!!!!"...na kraju...kad sam se smirio nakon pola sata...od njih 7...svih 7 lopatama kopa oko kabela..."ŠEFE...MATER MU JEBEM NIJE OPTIKA NEG TELEFON! ŠEFE TO SE ZOVE SREĆA!"...ma reko "Sreća se zove kad ja stojim nad tobom a tebi na uzglavlju mramorna ploča sa imenom i prezimenom konjino jedna!"...aj...sva sreća sjebao telefon...fulao optiku za doslovce 4 centimetra. Bože i sad mi se govno smrzne od straha kad to spominjem.

Onda imam Maru. Mara je najgori nenavođeni palestinski projektil kojeg je ikad iko ispalio. On uzme štemalicu...a onda ga Meho primi za ramena i okreće ga u smjeru šahte koju treba štemat...jer ako ga ne usmjerimo...on ode u tri pičke materne i poštema sve na putu što mu se nađe.
"Meho okreni ga prema šahti broj 5!"
(Meho ga drži za ramena i okreće prema šahti broj 5)
"Meho jesi ga usmjerio?"
"Jesam šefe!"
"Jel mu štemalica u ruci?"
"Je šefe!"
"Meho...ispali ga"
Onda ga Meho pusti a ovaj ko rotvajler...trči...trči...a onda Meho stoji onako ko beg...cigara mu u ustima...gleda za Marom
"Uuuuuuu...šefe....jebo majku on opet ode na krivu šahtu!"
Onda mi svi trčimo i deremo se "NE TUUUUUU...MARAAAAA....NE TUUUUU KONJUUUUUU!" I tako po cijele dane. Nebi Mara pogodio od prve da jebe bik bika. Ja neznam i ne trudim se shvatiti taj poremećaj u Marinoj glavi...al da je sjeban...to smo svi konstatirali. Čak je i Stari Džo rekao "Mari je mozak prehlađen!"
Inače...ni Stari Džo se nema čime dičiti...zovu ga "Spavač". Čovjek bi pomislio da je neki opak...ono...SPAVAČ...kodno ime CIA-inog agenta...a ono kurac...naprdili mu nadimak SPAVAČ jer je jedini koji se podboči na lopatu i stojećki zaspe. Onda mu Željac ukliže i izbije lopatu a ovaj padne na zemlju. Sjećam se kad sam Starog Džoa stavio da regulira promet jer smo nešto kopali na cesti...pa jel...ono...mora dići ruku u zrak da zaustavi promet (neš ti)...a onda da im maše u stilu AJTE...KRENITE. Ovo sa zaustavljanjem mu je još i išlo jer bi se konj bacao pred aute....al brajko moj kad kolonu treba potjerati da krene on rukom maše ka da ispraća nekog na vlak...on doslovce rukom maše...ama MAŠE..POZDRAVLJA...
"Džo majku mu jebem pa kako to mašeš? Pa jel ti njima mašeš da ih pozdravljaš il mašeš da ih tjeraš da krenu?" Čovjek ima neki poremećaj na relaciji MOZAK - RUKA...pa neznam...reko mu Meho..."Džo. Tebe tvoj mozak zajebava!"
Image and video hosting by TinyPic
Onda imam jednog na bageru što kopa...i uvijek mu tvrdo za kopat. El naleti na omanji kamenčić
"Šefe jeba mu bog majku ovako tvrdog terena se ne sjećam od kad kopam i radim na bageru!"...čak i kad na zemlju naleti on viče "Tvrđe zemlje u životu nisam vidio milu joj majku jebem!"...ama sve je tvrdo...el grabi sa kašikom pjesak - "Al se stvrdnuo jeba majku svoju!"
Jučer im rečem nek kopaju tu i tu i da je tu cijev od plina i da moraju kopat do nje i nek je nađu. Kopaju oni kopaju...kad eto Mehe "ŠEFE NAŠLI SMO CIJEV OD PLINA!"...inače cijev od plina je glatka cijev...ja tamo...kad oni našli cijev od govana...jel...fekalnu...koja je inače rebrasta. "Meho...oblak ti jebem koji te kišom zaljeva...od kad je plin u rebrastoj cijevi!?"...a Meho rukom podigne kapu...počeše se po glavi...i reče "Namah sam ja znao da to nije plin!"...ma reko "Zna si ti moj kurac!"
Al...svejedno...mi smo ekipa...ja volim njih...oni mene...i ko zna koliko ćemo još puta štogod sjebat...al eto...taki je posao...težak...prljav...a što reć...neki dan sam prišao do Mehe u kanalu...i pitao ga
"Meho!"
"Reci šefe?"
"Bil jebava kobilu za 2000 eura?"
"Radije bi jebava kobilu za dzaba nego da se jebem sa ovim kanalom...moj šefe!"
"Meho...u pravu si!"
Meho je jako mudar čovjek!



Post je objavljen 20.10.2010. u 15:31 sati.