Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Bečki treninzi - bičuj me



Živim u stranoj zemlji, slušam stranu glazbu, govorim strane jezike. Smatram to potpuno normalnim. Takozvana integracija. U tom procesu integracije, posjećujući lokalne klubove, sam naišao na jednu stranu stvar/pjesmu, koja mi je nekako postala bliska. Iskazuje oblik mazohizma, a mazohizam mi je trenutno vrlo blizak. Svaki odlazak na trčanje je patnja u kojoj uživam.

A kako treninzi? Hvala na pitanju, uživam. naughty lud

Danas sam "odradio" trening od 5 km. Osjećao sam se lagano i poletno (05:42 min/km), a uspio sam napraviti i negative split (5:51 vs 5:33). Pripisujem to ugljikohidratima. Danas sam nakon tri dana počeo jesti ugljikohidrate.
Na Hauptallee je bilo totalno čudno. Puno trkača, a što je najčudnije bili su u skupinama. Jedna velika skupina je radila vježbe. Skakutanje na jednoj nozi, na drugoj nozi, na obje noge. Bilo je par većih skupina. Neke mješane, neke samo muške, neke samo ženske. Jedna skupina od 5 muškaraca je radila kratke sprinteve.
Vedro vrijeme i sunce su utjecali na moje raspoloženje. Na pozitivno raspoloženje je utjecalo i mnoštvo trkača oko mene. Osjećaj osamljenosti se smanjio, što me je podsjetilo da sam ipak čovjek. Čovjek je društveno biće i ta društvena strana se probila do površine.


Post je objavljen 21.10.2010. u 21:29 sati.