Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

K1 Fingt Night u Viškovu





Marin Došen, borac "Svetog Mateja" iz Viškova, u subotu 25. rujna 2010. je pred svojom je publikom pobijedio odlukom sudaca 3:0 hrvatskog olimpijca Marka Tomasovića iz splitskog "Pit Bulla".

U vrlo zanimljivoj borbi presudili su Došenovi low kickovi te želja za pobjedom. Marin je odnio čistu pobjedu, sakupio je puno više bodova, taktički je bio dobar, fokusiran na borbu.
- Sve što smo za pripremu meča dogovorili je i napravio, tako da mu je i sam Tomasović na kraju čestitao
- govori trener Dragan Majkić.

Čistu pobjedu na istoj priredbi ponovo deklasiravši Belgijanca Stephana Elonga ručnim i nožnim udarcima u uzvratnom meču u kategoriji -86 kg ostvario je Zoran Majkić.

U kategoriji +91 kg Zoran Dorčić je pobjedio u tvrdoj borbi mađarskog reprezentativca Matu Zentaiia. Dorčić se vratio na scenu nakon duge ozljede šake.

Viktor Zaman član "Spartan Gyma" iz Zagreba potvrdio je svoj raskošan talent, pobjedivši tehničkim nokautom u 3. rundi Belgijanca Uriela Albamontea.

U kategoriji do 95 kg Mladen Kujundžić član "OFC Opatija" jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je jednog od najboljih BiH boraca iz Banja Luke, Denisa Marjanovića. Vrijedna pobjeda Kujundžića ostvarena po K-1 pravilima.

Jure Cesar član PIT 119 iz Karlovca pobijedio je predajom u 2. rundi domaćeg borca Matiju Capana koji je imao dugu stanku, koja je ostavila traga.

Matija Capan, "Sveti Matej"
- Jure Cesar, "Pit 119" - 0 : 2
(predaja u 2. rundi)

Viktor Zaman, "Spartan Gym"
- Uriel Albamonte "Shox Gym" - 3 : 0
(TKO u 3. rundi)

Mladen Kujundžić "OFC Opatija"
- Denis Marjanović, B.Luka, BiH - 3 :0

Zoran Dorčić, "Sveti Matej"
- Mate Zentai - Pecz, HUN - 3:0

Zoran Majkić, "Sveti Matej"
- Stephane Elong, "Shox Gym" - 3 : 0

Marin Došen, "Sveti Matej"
- Marko Tomasović, "Pit Bull" - 3 : 0







Ono što se ipak u svemu mora priznati - vrlo solidna medijska pokrivenost u dnevnom tisku. Od najave, flayera do velikih članaka s izvještajem o borbama. Dobar marketing, svaka čast.

Eto.

Post je objavljen 27.09.2010. u 23:59 sati.