Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dualdream

Marketing

Monthly update .9.2010

Iznenadila sam se da sam ovaj mjesec uspjela odigrat nešto novo, pošto su mi se igre iz prošog mjeseca jako otegnule, a i počea su štrebanja pa se ni nema više toliko vremena.

PRINCE OF PERSIA: THE FORGOTTEN SANDS
Platforma: PlayStation 3
Rating: T (teen)
Ocijena: 7.4/10

Pošto sam prošla prvog princa za ps3, odlučila sam se isprobat i Forgotten Sands. Baš me zanima kakav bude naslov sljedečega, dam se kladit opet nešto s pjescima. Ah, pošto nisam nešto previše upučena u serijal, neznam dall je ovo nastavak nečega ili ničega, al pretpostavljam da je glavni lik Dastan (il se barem tako zove u filmu). Ovaj me dio malo razočarao. Fali mi onaj maštoviti šareni dizajn, prelijepo osmišljenje palače sa hrpom zelenila oko sebe, i gospon princ koji aži svog magarca. Ovdje je situacija nešto drugačija. Sve je u nekim tonovima sivo-plave boje, iako su palače iznutra još uvijek lijepo dotjerane. Ona crna teta mi se nikako nije uklopila u igru, neznam zašto. Zamjerka mi je ta što igra traje prekratko i nekako mi je prelagana. Protivnici su svi isti, osim zadnjeg bossa i to mi je najviše dosadilo. Al sve u svemu, da se odigrat dok nema ničeg boljeg.



WORMS 2: ARMAGEDDON
Platforma: PlayStation 3
Rating: E (everyone)
Ocijena: 7.7/10

Wormsi, nikad ih nisam voljela, pa čak ni sada. Onaj gameplay sistem nemogu smislit i uvijek ubijem samu sebe umjesto nekog drugog. Iskreno, igru je zabavno igrat dok igraš s nekim koga znaš, ali ovak mi je malo dosadno, vjerojatno zato jer u večini slučajeva sam ja ta koja izgubim. No, originalnost oružja kakve imaju wormsi nisam vidjela još u nijednoj igri. Od gađanja ofcama i bananama, do padanja kipa magarca s neba. Ja sam krepala od smijeha dok sam to vidjela, i naravno izgubila meč. Lokacije su isto zabavno napravljene, dok ima poneka z na kojoj se treba jako potruditi da se dođe do protivnika. Eto, znamo da nije sve za svakoga, pa tako ni wormsi nisu baš za mene.


Post je objavljen 05.10.2010. u 18:08 sati.