Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/uskopljehehehe

Marketing

UDIRPDR uputio alarmantan poziv: Bošnjaci u što većem broju glasujte za Komšića

SDP po obrascu politike Slobodana Miloševića i Sejde Bajramovića, koja je izazvala raspad Jugoslavije, te velika stradanja svih naroda bivše Jugoslavije, žele istu sudbinu namijeniti i Bosni i Hercegovini. Rezultat te politike može biti samo i jedino raspad BiH i stvaranje tri neovisne države. Zar treba naglašavati da ih mi u potpunosti podržavamo u tome?


Zaprimili smo e-mail u kojem se pozivaju svi pripadnici bošnjačkog naroda s pravom glasa u BiH da na ove izbore izađu u što većem broju i isto tako, u što većem broju glasuju za Željka Komšića.
-Činjenica je da u BiH postoje ostaci jugokomunističke ideologije koju predstavlja Zlatko Lagumđija i njegov privatni Hrvat Željko Komšić koji, po obrascu politike Slobodana Miloševića i Sejde Bajramovića, koja je izazvala raspad Jugoslavije, te velika stradanja svih naroda bivše Jugoslavije, žele istu sudbinu namijeniti i Bosni i Hercegovini. Rezultat te politike može biti samo i jedino raspad BiH i stvaranje tri neovisne države. Zar treba naglašavati da ih mi u potpunosti podržavamo u tome?,
kaže se u priopćenju, te se dodaje:
- Masovnim opredjeljivanjem na ovim izborima za kandidata iz redova hrvatskog naroda, Vi, dragi susjedi, na najupečatljiviji način odbacujete Vama nametnuto mrsko ime Bošnjaka i vraćate se svojim hrvatskim korijenima.

Glasovanjem za Željka Komšića na predstojećim izborima, Vi, dragi susjedi, pored hrvatskih, nacionalnih, doprinosite ispunjavanju i modernih europskih ciljeva. U Bosni i Hercegovini na sceni su nacionalne stranke, a samo je SDP antihrvatska, zato glasovanjem za njihova kandidata, pored ovih uzvišenih, zadovoljavate i svoje najniže porive, a ništa što je ljudsko nije Vam strano, uči nas Željko Komšić, kandidat za predsjedništvo iz reda hrvatskog naroda. Zato ne razmišljajte: dajte svoj glas upravo njemu! Jer ako razmišljate tko zna što možete učiniti!
kaže se na kraju priopćenja UDIRPDR-a (Udruge dezertera i ratnih profitera domovinskog rata).
Post je objavljen 30.09.2010. u 19:40 sati.