Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/anabinger

Marketing

My point of view.

Kcal: 200
Kg: fucking 57

Ovaj post posvecujem svim samoprozvano dobronamjernim pojedincima koji su si kao zivotni cilj postavili potpuno unistavanje anoreksije u svijetu pa tako i teroriziranje mog bloga. 
Svi oni koji misle da anoreksicarke (a tu ne racunam curice koje 2 dana gladuju jer ih najzgodniji decko u skoli ne voli, onda se rasplacu, pojedu 3 Milke i sve priznaju mami) podvrgavaju svim dijetama, mazohistickim maratonima u teretanama i drugim za ED specificnim metodama samo i jedino zato sto zele izgledati kao Kate Moss - uz duzno postovanje - prokleti su idioti. Anoreksicarka u izgladnjivanju uziva otprilike onoliko koliko i alkoholicar u mamurluku ili narkoman u deliriju.
I ako ste toliko intelektualno deficitarni da ne mozete uopce zamisliti da se isod toga krije neki dublji, ozbiljniji razlog, onda vam mogu preporuciti jednu zajednicu. Nazivaju se Amisi i apsolutni su prvaci u samozavaravanju i mazanju ociju kad se treba suociti s cinjenicom da se svijet ipak (OMG!) razvija. 
Takoder prestanite zivjeti u svom malom savrsenom svijetu od mjehurica gdje se vidite kao savrsenog roditelja/sestru/brata/prijatelja jer to niste. Razmislite prije nego sljedeci put svojoj kceri (or other) dobacite usputni zajedljivi komentar o njezinom izgledu jer vjerujte da ga ona nece zaboraviti istom brzinom kojom ste ga vi smislili. A kad za nekoliko tjedana, mjeseci, godina otkrijete da je anoreksicna, za to cete, zadnjim atomima licemjerja, okriviti pro-ana blogove. 
Ako nakon svih ovih savjeta iz prve ruke nista niste uspjeli zakljuciti, onda mi se cini da nisam ja ta koja treba pomoc. 

Ana

P.S. Prestanite mi silovati blog komentarima koje cu i tako izbrisati. Pokusajte pronaci vlastiti zivot. Moglo bi vam se svidjeti.  

Post je objavljen 30.09.2010. u 10:29 sati.