Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anabinger

Marketing

To be thin, no price is the too high.

56,5 kg

Danas je bio izrazito dobar dan.
Mislim da cu poceti s 2468 dijetom. Primijetila sam da ima najvise uspjeha. Citala sam negdje da se metabolizam uspori ako se konstantno unosi ista kolicina kalorija, a ovo mi se cini kao dobra kombinacija. Racunat cu da sam jucer unijela 800, danas sam nesto manje od 600 (zapravo je negdje oko 510, ali volim preuvelicavati :D) pa cu sutra nastaviti s 400.
Trenutno se ne mogu brinuti o potrosnji kalorija zbog ozljede, ali cu bar smanjiti unos. I poceti sa 100 trbusnjaka dnevno.
Random question: je li netko isprobao saltwater flush? Cula sam da su rezultati odlicni, u potpunosti je prirodno, ali je gadno za popiti kao sam vrag. Planiram to isprobati kad budem imala slobodan dan na poslu, budem sama kuci, a prije nego pocnu predavanja. Jebemu.
Random question No.2: Anoreksicna sam od 16. godine, ali za sad nisam imala ni jednu od klasicnih nuspojava: opadanje kose, izostanak menstruacije ili pojacanu dlakavost (so called lanugo). Ne zalim se, naravno, ali me zanimaju druga iskustva. Jedino sam znala imate napade drhtavice jer mi bude tako jebeno hladno. Ali nije to nista sto topla odjeca i nekoliko tequila ne moze rijesiti. ;)

Post je objavljen 28.09.2010. u 16:44 sati.