Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Stepinčeva Krunica i Noć otvorenih crkvi, na Radio Mariji!

Danas u 17h! Slušajte nas uživo! I pomolite se da sve lijepo uspije!

Bit će prigode za poslušati naše nove audio spotove (hvala Radiju Marija Bistrica!!!), koje zahvaljujući i našem vrhunskom web volonteru (Teo, hvala!), već možete čuti i na našim web stranicama:

Stepinčeva Krunica

(laganim klikom u lijevom stupcu, samo izaberete spot kojeg želite čuti...Preporučam obadva! Ja ih ionako stalno slušam...I pjevušim...Kreni s Krunicom, tralala...)

A za Noć otvorenih crkvi 31. listopada, uoči Svih Svetih, u Zagrebačkoj Katedrali, s rektorom v. Kuhtićem, i Katedralnim mještovitim zborom, dogovoren je sljedeći program:

18.00h - sv. misa, uz pratnju zbora

19.00h - koncert Katedralnog mješovitog zbora

20.00-22.00h - Euharistijsko klanjanje

Mogućnost sv. ispovijedi tijekom čitavog programa.

Upoznajmo bolje našu Katedralu!

Otvorite i vi vrata svojih crkvi, pokrenite se, potaknite župnike - mi to možemo!!!

Slične programe moguće je ponuditi i u drugim crkvama, koje odluče otvoriti svoja vrata u Noći otvorenih crkvi. Sve programe koje nam pošaljete, objavit ćemo na našim stranicama.

Upoznajmo duhovnu Raskoš naših crkvi!

U petak, 24. rujna, u 17h imat ćemo emisiju uživo na Radio Mariji!

Posebni gost emisije: rektor Zagrebačke Katedrale - mr. Josip Kuhtić!

Podržite nas molitvom, aktivirajte se u svojim župama, pomozite nam i financijski (Festival je pred vratima, 2. listopada u Mariji Bistrici...)

"Ukupni troškovi čitave Manifestacije premašuju trenutne financijske mogućnosti naše Udruge, a najveći je dio troškova potreban za realizaciju 1. Festivalskog dijela Manifestacije: putne troškove izvođača, tehnički dio i dr.

Dobrotvorni prilozi s obaveznom naznakom: "Za Stepinčevu Krunicu", s pouzdanjem u Božju providnost, i kvalitetu, važnost i aktualnost Projekta, te uz Marijin i Stepinčev zagovor, prikupljat će se na žiro račun Udruge Kristov Stol:

Žiro račun (PBZ): 2340009-1110433489

Uplate iz inozemstva:

HR67 2340 0091 1104 3348 9
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Evo, i prvih odaziva:

"Draga Drina,
Da, prikupljanje novaca ide teško. ... Ali, poticanje ljudi na molitvu krunice i to s nakanom čašćenja Stepinca, rado poodupiremo. Sutra ćemo Kristovom stolu za tu nakanu uplatiti 1,000 HRK.
Svako dobro!"

"Super!!! Baš vam hvala! Svakako stavite naznaku "Za Stepinčevu krunicu", kako bi se uplata razlikovala od onih za misije:

Žiro račun (PBZ): 2340009-1110433489

(Uplate iz inozemstva:
HR67 2340 0091 1104 3348 9
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia

SWIFT CODE: PBZGHR2X)

Bog to sve vodi! Festivalske troškove su mi okvirno proračunali umjetnički ravnatelji festivala, npr. Bernarda Brunović, slijepa djevojka čarobnog glasa, dolazi čak iz Švicarske, pa su i njeni putni troškovi veći...E, da - kad bolje pogledam tablicu - suvenire smo dogovorili s turističkom zajednicom, domjenak su (u robi) obećali pokriti župnik i Radio M. Bistrica, pa se predviđeni troškovi, ipak po malo smanjuju, no da se svota i prepolovi, opet i to treba prikupiti...Nije baš ugodan taj dio, ali uči nas poniznosti i skromnosti...I Božjoj Providnosti...

Hvala što se ona očituje i po Vama! "

Bernarda Brunović: "O, happy day!"

"U Večernjem listu od 10.03.2010: „Gledajući i slušajući naše popularne Hrvate i Hrvatice, osobno mi je od svih prominentnih lica i imena ipak najupečatljivija bila relativno nepoznata mlada glazbenica Bernarda Brunović iz Švicarske, čije sam ime i iznimno lijepi glas – vjerojatno kao i mnogi drugi iz publike - na finalnoj večeri Večernjakove domovnice čula po prvi put. Dojmilo me se kao da je tu večer na pozornicu stupila nova Mariah Carey, a autentičnim i nemaskiranim nastupom Bernarda Brunović osvojila je srca i dušu publike koja je njezino glazbeno umijeće nagradila dugim pljeskom.”



Post je objavljen 24.09.2010. u 10:33 sati.