Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

THE WINNER TAKES IT ALL



Dakle počelo je. Jedina smo veteranska momčad u EUROPI (provjereno u HNS-u) koja istovremeno nastupa u dvije različite lige, dva različita nogometna središta. Možda je to bespotrebno i suludo ali... Pola LEGA igra u Baranjskoj ligi, i to je za sada bolja i kvalitetnija polovica našeg kluba, dok svi ostali nastupaju u Osječkoj ligi veterana. Prvo o rezultatuima:
Lug, 20.09.2010. u 17 sati: Lug – LEGE 2:7 (gdin. Peterson 2, Jadro 2, Cvejo 2 i Zrno 1)
Osijek, Stadion Elektre u 17 sati: LEGE – Hajdin Cret 1:0 (Oreč Ivan)

Dakle dvije tekme dvije pobjede. U isto vrijeme. Pa ljudi, tko to još može? Danas se četvero ljudi teško skupi za belot bacit a ne nas 26 svaki ponedjeljak pola u Baranju pola u Osijek. Veseli me to. Moćni smo. naughty
Evidentno je da baranjski dio ekipe posložen do najsitnijeg detalja. Čvrsta obrana, radišna sredina i ubojit napad. Moram priznati kako nisam očekivao da će primiti čak dva gola. No čuda se događaju.
Osječka pak ekipa složena je od provjerenih igračkih imena, znalaca koji su navikli na pomoć radilica ekipe koja je nastupila u Baranji. Bio je to nenadoknadiv gubitak. Bili smo izgubljeni. No pojedinačna kvaliteta presudila je u našu korist i ipak smo pobjedili ekipu iz Creta.

A sada i pokoja riječ o protivnicima. Ekipa Hajdina iz Creta koja se godinama hvali da je najkvalitetnija ekipa u svemiru i šire igra neki čudan nogomet. Svađanje sa suigračima, psovanje, vrijeđanje suigrača, protivnika i suca... nevjerovatno. Nedostatak kvalitete nadoknađuju grubom igrom. Potpuno bespotrebno. Ovdje se pokazalo kako utakmice Creta mora suditi sudac koji ima hrabrosti po cijenu prekida utakmice poštivati pravila nogometne igre. Sudac Jularić iz Josipovca nije imao. Zbog njegovog lošeg suđenja umalo je došlo do incidenta. Bespotrebno.

Pojedinci iz domaćinske ekipe u Lugu istjerali su naše igrače sa večere, odnosno zabranili im pristup večeri, revoltirani visokim porazom. Jadnici. Oni nisu zaslužili da se o njima napiše niti jedno slovo.

Sada smo se uvjerili da će igrati dvije lige biti jako teško. Ozljede, raniji počeci utakmica... no na muci se poznaju junaci. Sve je to samo dio priprema za veteransko prvenstvo Hrvatske u Rovinju od 7. do 10. listopada.

evo jedna pobjednička

Post je objavljen 20.09.2010. u 21:50 sati.