Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

And they say that a hero could save us. Im not gonna stand here and wait. I'll hold on to the wings of the eagles. Watch as we all fly away.

Eto i mene u ovom svijetu.Živa i zdra..Ček..?

Sigurno se pitate kako to da vam pišem ovako "rano" i to baš danas.Pa eto bolesna sam i blog mi jedino pomaže.No school.
Vjerojatno ne znate,jer vam naravno nisam pisala (:D),no čaj je meni najstariji i najvjerniji prijatelj.Svaki put se pokaže tako pun razumijevanja i sve to..A ja sam tako sebična i koristim ga samo kad ga trebam..No sad smo opet zajedno.On,pidžama i ja.Tu je i nered koji netko treba pospremiti,knjige koje netko treba pročitati,gradivo koje netko treba naučiti i zadaće koje netko treba napisati.
A još prekjučer sam nekome rekla:"Zdravlje je sve,ali bez zdravlja ništa!"
Sad vidite kako se ja znam bahatiti s riječima.Isto kao što već godinama govorim kako trebam izvaditi mandule,iako su mi još negdje u grlu (?).

Već tjednima pokušavam postati supermen.I nikako mi ne uspijeva.Jel možda znate zašto?Ako znate,molim vas recite mi :(
Ja bih baš rado letjela i spašavala gladnu i bolesnu djecu koja nemaju roditelje.
Ali ne mogu.I sad sam u bedu.A sve su krive te priče o spidemanima i batmanima i zvončicama koji mogu sve i svašta..Čak i Petar Pan..
Oh,kako bih voljela biti Petra Pan! Živjeti dovjeka,nikada odrasti..
Ma ne! Željela bih biti vampir! Čitati tuđe misli,oživljavati ljude..Tako bih znala tko je pravi prijatelj.
Dokaz da sam pročitala previše knjiga i pogledala previše filmova koji nemaju veze s vezom.No svaki put se toliko uživim u njih i onda par dana maštam kako sam super heroj.
Photobucket

Jutros me probudila grozna noćna mora.Sanjala sam da sam ga izgubila.Brata.S kojim se tijekom cijelog života toliko shvađam.I tek sad vidim.Ne bih mogla bez njega.Volim ga koliko se brata može voljeti i svoj život jednostavno ne vidim bez njega.Ne bi bilo isto..s njim,otišao bi i jedan dio mene.Znam da se nikada nećemo prestati svađati i režati jedan na drugoga,ali prestati ga voljet neću.A i ukrala sam mu 'bejzbol' lopticu,pa se bojim ako se odseli ili slično da će je uzet :$

Čitam:Zauvijek (Alyson Noel),opet o vampirima -.- Al knjiga je p.r.e.d.o.b.r.a.
Photobucket
Slušam:Linkin Park-Faint

Surfam:Youtube,Blog.hr,Photobucket,Picnik.

To je to?To je to!Hvala svima koji me čitaju :)

Pozz


Post je objavljen 17.09.2010. u 18:02 sati.