Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcina-donjividovec

Marketing

Vinkovačke jeseni-nastup našeg KUD-a

Vinkovačke su jeseni izašle iz duše slavonskoga čovjeka, one su potvrda ljepote ove ravnice, one su želja da se sačuva od zaborava nekadašnje selo, njegovi ljudi i običaji, a posebice glazbena baština, koju treba otkrivati suvremenom čovjeku i ljubitelju narodnih glazbenih umjetnina.
U proteklih četrdeset godina svoga trajanja Vinkovačke su jeseni ostvarile puno više od svoga početnoga nastojanja ,obogatile se i stalno se obogaćuju novim manifestacijama pa zato možemo tvrditi da je to smotra izvornoga folklora , ali i gospodarska, kulturna, turistička, sportska i zabavna manifestacija koju možemo svrstati u red najrazvijenijih i najznačajnijih manifestacija u Hrvatskoj. Svako društvo koje dobije priliku nastupiti na Vinkovačkim jesenima odlikuje se iznimnom kvalitetom, izvornošću, …, jer na toj manifestaciji mogu nastupiti samo najbolji.
Naš KUD svojom kvalitetom vinuo se među odabrane, pa su minule subote oduševili naši mladi „kudovci“, dobili izvrsne kritike za sve segmente koji se ocjenjuju te se time probili u sam vrh folkloraša Hrvatske među mlađim sekcijama. Uvjereni smo da će i naša odrasla skupina, koja također nastupa na istoj manifestaciji, slijediti (ovaj puta) primjer svojih mlađih članova.

Bravooooo i ponosimo se s vama!!!
(j)

Post je objavljen 16.09.2010. u 20:47 sati.