Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diamond

Marketing

Slučajnost 2.

Image and video hosting by TinyPic


Dok je ležala na širokom krevetu svoje sobe i zamišljeno buljila u strop, pitala se ima li smisla nastaviti dvostruku igru u koju se uplela bez namjere da se tako dogodi.
Misli joj je prekinula zvonjava mobitela. Pogledala je na zaslon ekrana i vidjela poznato ime " Darko". Savladavala se da ne zaplače u trenutku kada mu čuje glas. Ipak je odlučila ne javiti se. Prespavat će i sutra odlučiti kako riješiti situaciju u koju je zapala.
- Zvao sam te sinoć - rekao je Darko svojim nježnim glasom kojim joj je budio sva čula žene koja očajno želi ljubav.
- Oprosti, zaspala sam ranije i stišala ton - rekla je nakon nekoliko sekundi smišljanja odgovora. Sjedili su na terasi omiljenog kafića i ispijali jutarnju kavu koja im je postala ritual u kojem su oboje uživali.
- Želiš znati kako je reagirala kćer kada sam joj rekao za nas dvoje ? - upitao ju je miješajući kavu. Zvuk žličice po šalici odzvanjao joj je u glavi poput zvona za uzbunu.
- Svakako, reci - pokušala je pri tom ostati smirena.
- Pozvala nas je sutra kod sebe na ručak - uz smiješak joj je objavio vijest koju je ona dočekala s laganim šokom kojeg je teško prikrivala. Očekivala je nešto tako. U sebi se molila da je pogriješila kod procjene da je žena njezinog ljubavnika njegova kćerka.
- Nadam se da se veseliš tome - nastavio je oduševljeno, odmjeravajući svaku crtu na njezinom licu i pri tom pokušavao nešto više saznati.
- Jedva čekam da je upoznam - odgovorila je s dozom promuklosti u glasu.
Nije znala kako se izvući iz ovoga. Panično je zamišljala situaciju kada se nađe između dva muškarca koja podjednako voli. Kako pogledati ženi, čijeg muža povremeno krade za sebe, u oči. Kako reći Leonu od kuda se ona odjednom stvorila kod njih u stanu i to s njegovim tastom.
Voljela je obojicu na poseban način. Jednog strastveno i u mladenačkom zanosu iako je bila starija od njega i drugog sa svim njegovim zrelim godinama, šarmom i strpljivošću kojom ju je osvojio. Trebala je još malo vremena za razmisliti ali ovaj poziv za sutrašnji ručak nije joj ostavljao prostora za razmišljanje. Morala je donijeti odluku koja će joj na neki način slomiti srce ali, možda ga pri tom slomi još nekome.

Post je objavljen 13.09.2010. u 19:47 sati.