Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

2. kolo

Umjesto na domaćem terenu, limači i zagići Dubrave svoju su prvu ovosezonsku utakmicu odgostovali i to ni manje ni više nego podno maksimirskog stadiona. Tako je, navodno traženo od strane plavaca.
No ništa se neočekivano nije dogodilo sa krajnjim rezultatima osim što su neki naši dečki više a neki manje puta vadili loptu iz svoje mreže. Jedini (poznati) zgoditak za Dubravu postigao je L. Čibarić iz slobodnjaka i to za 2002. godište. Očevici također svjedoče i o dostojnoj borbenosti ljubičica, pogotovo najmlađih što je za svaku pohvalu uzmemo li u obzir teret samog imena protivnika, a sada, nakon početnog stresa, krećemo u mnogo ravnopravnije utakmice.
99. godištu su Sesvećani oduvijek bili kost u grlu koju su, doduše ponekad progutali, ali ne i ove subote. Iako su istočni susjedi bili ojačani nekolicinom starijih dječaka, iako je utakmica kasnila više od 20 minuta zbog provjere izvršenja financijskih obveza domaćina, iako je golom Prenkpalaja Dubrava povela već početkom prvog poluvremena, krajnji rezultat od 3:1 ostavio je sva tri boda u Sesvetama. Ukratko bila je to igrački i sudački lošija utakmica od prošle, ali ne i katastrofalna kako su je neki gledatelji doživjeli.

Post je objavljen 12.09.2010. u 16:55 sati.